GL Plastics innovatief dienstverlener in kunststof spuitgieten 

Wij maken het verschil voor uw spuitgietproduct.

GL Plastics is een totaaloplosser op het gebied van kunststof. Elke dag ontwerpen, ontwikkelen en produceren we technische halffabricaten van kunststof. We werken met nauwkeurige specificaties, seriegroottes van een paar duizend tot een paar miljoen op jaarbasis. Onder andere dankzij real time productieplanning en –monitoring zorgen we voor een leverbetrouwbaarheid op topniveau. We zijn gewend om te werken met de eisen van de automotive, zoals zero-defect spuitgieten met zeer scherpe eisen op het gebied van bijvoorbeeld maatvoering.

 

Ontwikkelen

Dankzij onze ervaring weten we welke keuzes we moeten maken voor een optimaal spuitgietproduct van uw ontwerp. Welk product u ook in gedachte heeft, welke randvoorwaarden er ook zijn, tijdens de productontwikkeling maken wij uw ontwerp klaar voor productie.

 

Maken

Bij GL Plastics zijn we al sinds 1988 bezig met verschillende vormen van spuitgieten. We werken met en voor bedrijven in branches zoals de automotive, medische en consumentenindustrie. Van engineering tot het daadwerkelijke spuitgieten, we maken uw concept tot maakbare producten volgens uw eisen en specificaties.

 

Diensten

Naast alles omtrent spuitgieten, zijn we ook uw partner in assemblage en logistiek. We bieden op dit gebied oplossingen op basis van uw eisen.

 

FMEA

Voordat gestart word met de aanmaak van matrijs en proces automatisering, voeren we een FMEA studie uit op het gehele project. Deze extra aandacht in het voortraject zorgt voor een snelle product vrijgave, na een éérste proefspuiting.

 

Interne Gereedschapmakerij

Voor onderhoud en reparatie aan bestaande matrijzen heeft GL Plastics een interne gereedschapmakerij.

Voor nieuwbouwmatrijzen maken wij gebruik van strategische partners (wereldwijd).


 

GL Plastics is een solide en betrouwbare partner voor het spuitgieten van uw kunststof producten

Branches: o.a. automotive-, medische- en consumenten-industrie.

 

GL Plastics in het kort:

  • 40 spuitgietmachines 
  • sluitkracht van 28 t/m 1000 ton
  • Robothandling voor volautomatische productie.
  • Productgewicht van bijna 0 gram tot 4.000 gram.
  • Verwerking van alle commodity, engineering en high performance polymeren: SAN, ABS, HDPE, LDPE, LCP, PA, PBT, PC, POM, PP, PPA, PPO, PPS, PS, PSU, PEI, PEEK, etc.
  • 7 dagen/24 uur productie-capaciteit (5 ploegen)
  • ISO 9001:2015 - IATF 16949:2016 gecertificeerd