Over Isotron Systems

Isotron Systems (NL) en (BE) verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoog-waardige geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector, t.w. de eindgebruiker, de groothandel, de machinebouwer (OEM-er) en de Systeem Integrator.

 

Automation Value

Naast het leveren van de industriële automatiseringscomponenten en systemen levert Isotron toegevoegde waarde. Ons meedenkend technische vermogen en de expertise van Isotron is gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring.

Isotron biedt: "Automation value".

 

Van oudsher is Isotron Systems actief in het leveren van "Best of Breed" componenten aan de industriële markt. Dit wil zeggen dat Isotron het zich permitteert de beste producten op te nemen in hun productenportfolio. Het stelt Isotron Systems in staat om voor haar gehele productgamma een hoge kwaliteit te  bieden aan de markt.

 

Samenwerken

Isotron zoekt, in geval van complexere vraagstukken, de samenwerking met hoogwaardige Systeem Integratoren. Een goede onderlinge samenwerking biedt een optimaal resultaat, waarbij de functionele resultaatswensen en de continuïteit van het proces van de klant optimaal wordt gewaarborgd. Een tevreden klant komt ook terug.


Locatie

Isotron Systems heeft vestigingen in  's-Hertogenbosch (NL) en Willebroek (BE). Technische support wordt vanuit beide vestigingen aangeboden.

Assortiment

Met het merk Cognex biedt Isotron Systems kwalitatief hoogstaande vision oplossingen. Kenmerkend zijn de korte leercurven en de laagdrempelige toepassingen van de smartcams en de datareaders.

Als vanouds is een breed scala aan (foto-elektrische, laser, ultrasone, inductieve, capacitieve, temperatuur etc.) sensoren beschikbaar, van o.a. de merken Sunx/Panasonic, SIKO, SNT, Contrinex, Kriwan en Optex.

Voor HMI en besturingen zijn Pro-face en Advantech de gevoerde merken,  waarbij beide merken ook industriële PC's leveren. Unitronics is hèt merk als het gaat om de PLC en HMI in één.

De merken PMA, West en Shinko vertegenwoordigen de productgroep Procesregelaars. Hengstler is het A-merk voor pulsegevers en encoders, industriële printers, tellers en relais.

Trainingen, workshops en webinars

Regelmatig worden er praktische hands-on hard- en software trainingen gegeven op het gebied van Vision en PLC-bersturing. Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag een andere training te volgen. Indien gewenst is dit ook op uw locatie mogelijk. Kijk voor meer informatie op onze website: www.isotron.eu/agenda.

 

Markten

De toepassingsgebieden van onze automatiseringsproducten zijn talrijk. Isotron heeft aansprekende projecten gerealiseerd in o.a. de volgende markten:

  • Voedings- en genotsmiddelen
  • Automotive
  • Land- en tuinbouw
  • (Petro)Chemie
  • Kunststofindustrie
  • Maritiem
  • Semiconductors
  • Transport en logistiek
  • Infrastructuur
  • Farmaceutische industrie