ITB SUPPORTS WORLDWIDE: ONE-STOP SHOPPING

ITB Precisietechniek

Een internationaal georiĆ«nteerd bedrijf met productielocaties in TsjechiĆ«, Mexico, China, Duitsland en Nederland met haar 

hoofd-vestiging in Boxtel. Gespecialiseerd in productdesign, kunststofspuitgieten, cleanroom moulding, metal injection moulding, stansen, en assemblage. 

ITB heeft meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van matrijzen en stempels. ITB ontwikkelt en produceert componenten en modules voor automotive, machinebouw, vliegtuig-industrie, medische en farmaceutische industrie, consumer goods, verpakkingsindustrie. ITB is IATF16949, ISO 9001, ISO 14001 gecertificeerd en GMP trained.  Samen met de klant realiseren ITB 's topspecialisten de high-tech processen voor One Stop Shopping tot in perfectie.


Design en Engineering
Onze proces/marktcombinaties zorgen voor een volledige oplossing voor de klant en dat begint met een goed design. 

ITB Verhoeven verzorgt het gehele traject van productontwikkeling en procesontwikkeling voor de klant. De engineers van ITB zorgen voor een uitstekend concept voor de productie van de componenten.

 

Toolshop
De gereedschappen worden gemaakt in onze moderne toolshop. Hier wordt vakmanschap gecombineerd met machines. Door het "in house" hebben van deze capaciteiten kunnen wij snel inspelen op de wensen van de klant.

Molding
Onze specialisten zijn de beste op het gebied van 2 en 3 componenten spuitgieten. Zij beschikken over 100 ultramoderne spuitgietmachines. ITB is gespecialiseerd in hoogwaardige technische producten, medische - en foodverpakkingsproducten. Tevens verzorgt ITB complete assemblages, geautomatiseerd of handmatig, tegen de laagst mogelijke kosten.

Persen/stansen

ITB Precisietechniek heeft jarenlange ervaring met het stansen van metalen producten. Door deze ervaring hebben we veel kennis in het produceren van complexe ferro en nonferro componenten. ITB beschikt over 10  persen tot 80 ton om een optimaal stansproduct te produceren uit diverse metaalsoorten.

Metal Injection Molding, MIM
ITB Precisietechniek heeft meer dan 25 jaar ervaring met Metal Injection Molding. MIM, een unieke technologie welke  door middel van spuitgieten, ontbinden en sinteren een volledig metalen product wordt vervaardigd, met de eigenschappen van metaal en de vormvrijheid van spuitgieten.

Enorme voordelen in gewicht, vorm en kosten voor producten uit staal. Veel staalsoorten zijn mogelijk oa.staal, roestvast staal, Titanium etc. 


Ook bij deze techniek ondersteunt ITB de klant in het vinden van het

juiste design geschikt voor de MIM techniekVoor meer informatie kunt u contact opnemen met ons telefoonnummer:

+ 31 (0) 411 661 200

Voor direct contact over ITB's productieactiviteiten, raadpleeg onze website: www.itb.nl