Personal Partner in Production

Kellpla Group is uw betrokken full-service partner in plastic injection molding. Met ruim 65 jaar ervaring onderscheiden wij ons door klantspecifiek spuitgieten van hoge kwaliteit.


Bij Kellpla Group begrijpen we dat de productie van hoogwaardige kunststof oplossingen meer is dan alleen spuitgieten. Daarom bieden wij een full-service aanpak waarbij u als klant vanaf stap één betrokken bent.

Onze Early Supply Involvement (ESI) 

ondersteunt u van het eerste idee tot advies over de juiste grondstof én de beste constructie van uw product. Zo realiseren wij de hoogst haalbare kwaliteit voor uw toepassing. En door slimme engineering een efficiënte en veelal kostenbesparende aanpak voor u. Door onze ruime voorraad in diverse soorten granulaat, zijn we altijd flexibel en kunnen we snel en met de juiste oplossing op uw vraag inspringen. Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij alles voor u produceren, in grote en kleine series.

Een goede samenwerking met klanten staat bij ons voorop. Ons betrokken team van specialisten en onze customer service houden de communicatielijnen kort. Bovendien lopen wij binnen ons familiebedrijf als vanzelfsprekend die ‘extra mile’. Zo is Kellpla Group groot geworden en zo blijven wij meedenken en meegroeien met onze klanten.


We zijn slechts één telefoontje bij u vandaan.