MANUFACTURING THE FUTURE

KMWE Group is een internationale toeleverancier en partner voor de High Tech Machinebouw en Aerospace.


KMWE biedt totaaloplossingen in engineering en assemblage van hoogwaardige modules en machinesystemen en de productie van complexe componenten. Alles gebaseerd op precisietechniek en precisiebewerking.  

Vanaf de oprichting in 1955 is KMWE inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen in Nederland en Maleisië en een joint venture in India. 


KMWE is actief op de markt voor halfgeleiders, aerospace, medische-, analytische-, en industriële toepassingen, waaronder 3D printsystemen. 


Brainport Industries Campus

KMWE is in 2019 verhuisd naar de Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. Deze unieke campus is hét gezicht van de hightech maakindustrie en is het thuisfront voor vergaande samenwerkingsverbanden tussen de meest innovatieve en succesvolle bedrijven en instituten in de Brainportregio. In de fabriek van de toekomst komen onderzoek, ontwikkeling, opleiding en hoogstaande producten en technologieën samen om industrie 4.0 ontwikkelingen te stimuleren.


 

KMWE Precision Machining  

We zijn gespecialiseerd in verspaning van functioneel kritische componenten. Hiervoor hebben we de beschikking over meer dan 60 verschillende, voornamelijk 5-assige, hoogwaardige productiecellen. Onze productrange varieert van kleine, zeer nauwkeurige delen tot grote structuurdelen. 


- Volledig geautomatiseerde 24/7  

  bewerking van functionele kritieke 

  componenten

- Kwaliteit en traceerbaarheid

- Betrouwbare toelevering als Single 

  Source toeleverancier
- (Wereldwijd) Supply Chain 

  Management van ruwe materialen 

  en speciale processen

KMWE Mechatronics

Naast het verspanen is ook het assembleren van hoogwaardige mechatronische systemen en modules, in een schone of cleanroom omgeving ons specialisme. Om onze supply chain te beheren maken we gebruik van de Value Sourcing-methode (QLTC). 


KMWE Aero Engine en Aerostructures

De portfolio van Aerostructures varieert van losse onderdelen tot complexe, 'ready to install' (sub) assemblages van aero-structuren. Onze  Aero Engine-divisie, voorheen DutchAero, biedt een "One Stop Shop" voor constructies en complexe constructies met uitgebreide, door Nadcap goedgekeurde speciale processen.


KMWE Engineering

KMWE is in steeds grotere mate verantwoordelijk voor de ontwikkeling en engineering van onderdelen en begeleiding bij het ontwerpen van nieuwe producten. Zo wordt de Best Total Cost of Ownership gerealiseerd.