WWW.KMWE.COM

 

KMWE Group is een internationale toeleverancier en partner voor de High Tech Machinebouw en Aerospace.

 

KMWE levert complexe, functioneel kritische componenten en hoogwaardig (cleanroom) geassembleerde mechatronische modules aan diverse veeleisende klanten. Vanaf de oprichting in 1955 is KMWE inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen en partnerships in Eindhoven, Maleisië en India en salesvertegenwoordigers voor UK, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Wij leveren aan OEM-ers over de hele wereld. Wij zijn actief in de volgende marktsectoren: de luchtvaart-,  de halfgeleiderindustrie, industriële automatisering en de medische industrie.

 

Met meer dan 600 goed opgeleide medewerkers, een internationaal toelevernetwerk en een onophoudelijk streven naar Excellence is KMWE in staat om aan de hoge eisen van haar

klanten en hun markten te voldoen. 

 

 

 

 

 

 

 

Precision Components 

De roots van KMWE liggen in de

fijnmechanische verspaning. Deze passie heeft KMWE doen uitgroeien tot een vooraanstaande verspaner van complexe onderdelen en functio-neel kritische componenten. KMWE heeft Components vestigingen in Eindhoven en Maleisië. Deze zijn gespecialiseerd in: automatische 24/7 complexe verspaning, 3D CAD/CAM oplossingen en uitgekiende opspan-technieken, microverspaning tot grote structuurdelen, sheet metal (fabrica-tions) en thermisch spuiten.

 

Precision Systems

Het hart van de machines van onze klanten bestaat vaak uit een uitgekiend samenspel van elektronica, software en een groot aandeel mechanische componenten. De (cleanroom)assemblage van dit soort hoogwaardige mechatronische modules vindt plaats bij Systems, met vestigingen in Eindhoven en Maleisië. Deze zijn gespecialiseerd in het Just in Time leveren van volledig functio-neel geteste modules en systemen.

 

Projectmanagement & Engineering

KMWE is in steeds grotere mate verantwoordelijk voor de ontwikkeling en engineering van onderdelen en begeleiding bij het ontwerpen van nieuwe producten. Zo wordt de Best Total Cost of Ownership gerealiseerd.

 

Innovatie
KMWE zoekt altijd de grenzen op van het mogelijke. Snel inspelend op een sterk veranderende markt, pro-actief en altijd kijkend naar technologische innovatie oplossingen. Het combineren van diverse bewerkings-methoden (3d metaalprinten) en complexe (titanium) verspaning zijn voorbeelden van deze ontwikkelingen. 

 

Brainport Industries Campus

KMWE Group gaat in 2018 verhuizen naar Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven. Deze unieke campus wordt de allereerste locatie waar hightech toeleveranciers zich manifesteren als één geheel. Dit uit zich in het delen van kennis van productontwikkeling en technologie en het samen innoveren en produceren, maar ook in het delen van gemeenschappelijke faciliteiten en modulaire plug-in concepten. Doordat de gehele supply chain vertegenwoordigd is, kunnen we ons openstellen voor nieuwe businessmodellen en innovaties, gedigitaliseerde productieprocessen en -technologieën.

 

Zo blijven we in de toekomst een rol van betekenis spelen in een dynamisch en wereldwijd productienetwerk en blijven we tevens een boegbeeld voor nieuw (technisch) talent.