Uniek technologiebedrijf voor Telecom en Industrie
Over Koning & Hartman

Met ruim 320 medewerkers is Koning & Hartman een uniek bedrijf dat producten, systemen en diensten levert op het gebied van Telecom en Industrie. Technologie is onze business, maar deze technologie wordt uitgevoerd, ontwikkeld en geïmplementeerd door onze mensen. Door ons technologisch inzicht en de kennis van onze klanten weten we hoe we technologie nuttig kunnen toepassen en kunnen we innoveren. Die samenstelling van technologie en innovatie noemen we Technovation. Technovation maakt Koning & Hartman dé partner om klanten te helpen slimmer, betrouwbaarder en duurzamer te worden.Telecom

Koning & Hartman ontwerpt, bouwt, onderhoudt en beheert infrastructuren voor vaste en mobiele telecommunicatie. We leveren producten, diensten en totaaloplossingen voor data- en spraakverkeer aan publieke diensten, veiligheidsdiensten, industrieën en bedrijven. We zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in moderne communicatieplatforms voor bedrijfscommunicatie, inclusief het onderhoud en beheer. Ook is Koning & Hartman een vooraanstaande speler in de wereld van Mission Critical Communicatie. Of het nu gaat om ziekenhuizen, havens, industrieterreinen of luchthavens: medewerkers moeten kunnen vertrouwen op een feilloos werkend communicatie systeem. In veel situaties is dit zelfs van levensbelang.

Industrie

Of we het nu Smart Industry, Factory Automation of Industry 4.0 noemen, het doel blijft hetzelfde: slimmer en efficiënter produceren. In de wereld van Smart Industry bewegen IT en Industrie zich steeds verder naar elkaar toe.


Door onze kennis en ervaring van industriële automatisering zijn we als geen ander in staat de vertaalslag te maken van de vaak complexe wereld van de Industrie naar de IT, en andersom. Of het nu gaat om het verkrijgen, verwerken, visualiseren of analyseren van uw data: wij begeleiden u heel specifiek op één gebied of juist van A tot Z. 


Koning & Hartman levert een scala aan producten en systemen voor de industrie. Van volledig op maat gemaakte industriële computers tot voedingen (power supplies) en van cabinets en systems tot industriële netwerkoplossingen. 


Voor alle complexe en minder complexe industriële vraagstukken, processen en systemen leveren we de oplossing.Onze Partners

Voor iedere klant en ieder project passen wij hedendaagse technologie toe. Dat doen wij samen met onze partners. We werken al jaren samen met mooie merken zoals Microsoft, Mitsubishi Electric, Beijer Electric, Mean Well, Panasonic, Motorola, Kenwood, Alcatel-Lucent, Huawei, Bircher, TDK-Lambda, Comtrol, Schroff, Aopen, Crevis, Apacer en nog vele andere gerenommeerde partners.Een merk van VINCI Energies

Koning & Hartman is onderdeel van VINCI Energies, een internationale netwerkorganisatie die zich in een steeds veranderende wereld richt op netwerken en integratie, optimalisatie van prestaties, energy-efficiency en data om de uitrol van nieuwe technologieën te versnellen en om twee belangrijke veranderingen te ondersteunen: de digitale transformatie en de energietransitie. Door actief gebruik te maken van de expertise van alle netwerkmerken kunnen we innovatieve Telecom en Industry oplossingen en diensten blijven ontwikkelen en leveren aan elke zakelijke markt.