Een gevestigde naam in de maakindustrie.
Landré is leverancier van hoogwaardige productiesystemen voor ondermeer plaatbewerking, verspaning, kunststofverwerking en rapid manufacturing. Met de 150-jarige historie is Landré in deze sectoren uitgegroeid tot een betrouwbare en stabiele organisatie, die een langdurige relatie met haar klanten nastreeft.


In de huidige maakindustrie draait alles om kwaliteit en effectiviteit. Geavanceerde productiesystemen spelen daarin een cruciale rol en maken de industrie steeds meer afhankelijk van technologie en innovatie. Dit vraagt om een leverancier die niet alleen de middelen levert, maar ook in staat is de continuïteit te waarborgen.

 

Met zowel de gespecialiseerde kennis als de middelen, biedt Landré u de kracht van de samenwerking op het gebied van innovatieve productie-oplossingen.


Adviseren vanuit een visie 

Met hun visie op de markt en kennis van de nieuwste productietechnieken zijn de specialisten van Landré in staat uw wensen te vertalen in een oplossing, waarmee u de slagvaardig-heid van uw onderneming kunt vergroten.


Leveringsprogramma: 

draaibanken, freesmachines, draad/zink vonken, 3D printen, Rapid Center, direct manufacturing, laser- en watersnijmachines, ponsmachines, kantpersen, walsen, gereedschappen, transportbanden, hotrunnersystemen.

Complete oplossingen

De kracht van Landré is haar kennis op het gebied van productie-technieken, gecombineerd met een uitgebreid machineprogramma, dat zij exclusief voor de Benelux vertegenwoordigt. Zij beperkt zich niet alleen tot machines maar levert complete productieoplossingen, inclusief automatiserings- en randapparatuur, installatie en tooling.


Aftersales

Landré beschikt over een grote voor-raad parts die vanuit een geautoma-tiseerd storagesysteem snel kunnen worden geleverd.


RapidCenter 

Rapid Center is een 3D Printing Portal, waarbij het mogelijk is diverse Rapid Prototyping en Rapid Manufacturing producten te laten produceren. 

Service
Landré begrijpt als geen ander dat continuïteit in de productie voor haar klanten van cruciaal belang is. Daarvoor beschikt zij over een strak geregisseerde serviceorganisatie, bemand door service-technici die met hoogwaardige equipment zijn uitgerust. Met op maat samengestelde onderhouds-contracten biedt Landré de mogelijkheid uw volledige onderhoudsbehoefte af te dekken, eventueel inclusief onderdelen.


Trainingen en opleidingen
Landré biedt trainingen en opleidingen op machineniveau die specifiek gericht zijn op de dagelijkse praktijk en een effectieve inzet van de machines.