Uw partner voor lijmen, afdichten en oppervlaktebehandeling

Voor de creatie van toegevoegde waarde heeft u tegenwoordig niet alleen nood aan uitstekende producten; vooral de ondersteuning van een professionele partner is hierbij onontbeerlijk. 

 

Eén van deze partners is Henkel, wereldmarktleider op het vlak van lijmen, afdichten en oppervlaktebehandeling.

 

Henkel beschikt over een compleet en uniek assortiment van uiterst betrouwbare producten onder de merknamen LOCTITE, TEROSON en BONDERITE.

 

De afdeling General Industry kan oplossingen bieden in alle stappen van de industriële productiewaardeketen dankzij het unieke assortiment van producten voor:

- metaalbewerking

- industriële reiniging

- voorbehandeling van metalen

- lijmen

- afdichten

 

 

 

 

Henkel kan bijgevolg aantreden als one-stop-shop voor al uw behoeften. Dankzij een goed begrip van de volledige industriële waardeketen, kan Henkel uw innovatieproces vergemakkelijken.

 

Henkel levert niet alleen producten maar beschikt eveneens over een uitgebreid team van commerciële en technische ingenieurs. Zij zoeken samen met u naar verbeteringsmogelijkheden in het eindproduct en in het productieproces.

 

Naast technisch advies, verzorgen zij ook gespecialiseerde technische trainingen, specifiek op uw behoeften afgestemd. 

 

Henkel merkproducten leveren uitstekende prestaties - terwijl ze de natuurlijke hulpbronnen instandhouden. Getuige hiervan is de toppositie van Henkel in de Dow Jones Sustainability Index.

 

Henkel - samen geven we uw business een boost!

 

www.loctite-success.nl

www.loctite.com