MAKE COMPLEX EASY

 

Masévon Group levert al meer dan 110 jaar succesvol technisch complexe producten en projecten aan diverse markten. De groep bestaat uit 4 onafhankelijke maar intensief samenwerken bedrijven: Masévon, Vernooy, Tuin en Haarhuis.

 

In totaal heeft Masévon Groep ruim 160 geschoolde, ervaren en betrokken medewerkers.

 

 


 

 

Masévon Technology ontwikkelt en produceert modules en machines voor hightech markten en combineert decennia van ervaring met nieuwe technologieën en een brede kennis in engineering, productie en assemblage. 

 


   
Vernooy is een hightech vacuüm systeem leverancier. Producent van kleinere en grote vacuüm dichte en schone producten. Vernooy is een one-stop-shop voor prototypes tot grote series. Vernooy gebruikt expertise op maakgebied om uw product gereed te maken voor efficiënte productie. Een vacuüm systeem is het hart van uw machine.
Tuin Mechanical Parts levert hoogwaardige machine onderdelen. Lasconstructies en verspanende bewerkingen worden daarbij gecombineerd in kleine en grote componenten tot een lengte van 6.000 mm.

Daarnaast is Tuin gespecialiseerd in langgatboren, centrisch en excentrisch tot een lengte van 5.000mm

 

 

 


Haarhuis Advanced Constructions is gespecialiseerd in de levering van complexe lasconstructies en plaatwerk in alle denkbare materialen en afmetingen. Haarhuis levert aan een internationale klantenkring die begeleid wordt vanaf de eerste schets voor een prototype tot uitgekiende volumeproductie.  

 


                                               Masévon Group:

                                Partners for the industry