Mat-tech is uw specialist op high-tech soldeergebied. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw product of het verbeteren van bestaand materiaal, wij zorgen voor de perfecte verbinding. Mat-tech bestaat uit twee onderdelen: Mat-tech Production en Mat-tech Development & Testing.

 

Mat-tech Development & Testing 

Mat-tech Development & Testing helpt u bij het ontwikkelen en optimaliseren van gesoldeerde producten en van de processen die daarmee samenhangen. We doen onderzoek naar bijvoorbeeld levensduur en betrouwbaarheid van soldeeroplossingen, we voeren mechanische testen uit en kunnen de uitvalsoorzaak van uw producten analyseren. Tevens eigen X-ray equipment voor inspectie en onderzoek in huis.

 

Mat-tech Production

Bij Mat-tech Production kunt u uw complete high-tech soldeerproductie uitbesteden. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en uitstekende service, tegen een scherpe prijs. U kunt bij ons terecht voor seriematig werk en voor het produceren van losse producten. 

Soldeertechnieken optimaliseren

Mat-tech Development & Testing is specialist in het ontwikkelen, optimaliseren en toepassen van alle denkbare soldeertechnieken. Of het nu gaat om fluxloos zacht solderen, loodvrij solderen, inductief solderen of hoog temperatuur solderen: wij beschikken over gespecialiseerde kennis. We zijn ervan overtuigd dat een goed uitgewerkt ontwikkelproces leidt tot aanzienlijke kostenreductie gedurende de hele levenscyclus van een product. Daarom is het van belang om ook op het gebied van verbindingen al in het ontwikkelstadium te onderzoeken of er optimalisaties mogelijk zijn. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden om onderzoek te doen naar betrouwbaarheidstrajecten en naar oorzaken van eventuele uitval.

 

Uw producten verbeteren 

Solderen heeft meer mogelijkheden dan u misschien verwacht. Een greep uit de voordelen: de goede geleiding van warmte via een soldeerverbinding, de ontwerpvrijheid, de talloze mogelijkheden om verschillende materialen met elkaar te verbinden en spleten goed te dichten en de kracht van de soldeerverbindingen. Wilt u samen met ons bekijken hoe u uw producten kunt verbeteren, neem dan contact met ons op.  

Kwalitatief hoogstaande productie

Mat-tech Production biedt u de mogelijkheid al uw soldeerwerkzaamheden uit te besteden. We gaan voor technisch optimaal resultaat, zonder de kostencomponent uit het oog te verliezen. We hebben veel technische kennis in huis en gebruiken die om op innovatieve wijze, betere en kostenefficiëntere producten te maken. Ons uitgangspunt is kwaliteit en we hebben oog voor detail. Een laag uitvalspercentage is gegarandeerd. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige manier van werken kunt u ook complexe producten probleemloos aan ons uitbesteden.

 

Innovatie is vanzelfsprekend

Mat-tech is dé specialist als het gaat om de ontwikkeling en productie van soldeeroplossingen. Innoveren zit in onze genen en we staan altijd open voor nieuwe ontwikkelingen. Graag bespreken we vernieuwende mogelijkheden voor uw producten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.mat-tech.com. Voor het maken van een afspraak kunt u  telefonisch contact met ons opnemen:

Mat-tech Production: tel. (0499)

49 01 33 en Mat-tech Development & Testing: tel. (0499) 47 73 30.