NVC (opgericht in 1953) is de vereniging van bedrijven die het belang erkennen van verpakken als activiteit binnen de gehele supply chain van verpakte producten. Het NVC lidmaatschap, de projecten, informatiediensten en de opleidingen stimuleren het continu verbeteren van het verpakken.

 

 

Informatiediensten

 

Betrouwbaar, relevant, samenhangend, actueel en vertrouwelijk waar nodig, dit kenmerkt de informatiediensten van het NVC. Heeft u een vraag over verpakken of verpakkingen, dan bent u bij het ons aan het goede adres. In principe zijn onze informatiediensten alleen toegankelijk voor NVC-leden, kosteloos als onderdeel van het lidmaatschap. Sommige informatie is ook openbaar toegankelijk via de website.

 

 

 

Onderzoek en innoveer

 

NVC-leden signaleren samen nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken deze in projecten en andere activiteiten. Zo inspireren NVC-leden uit de hele supply en recycle chain van verpakte producten elkaar door kennis te delen en te gebruiken om te innoveren. Resultaat: meer inzicht en beter verpakken. Doe mee: onderzoek nieuwe mogelijkheden, raak geïnspireerd en innoveer!

 

 

 

 
 

Live  Online Leren via NVC: overal toegang, niet meer reizen, live docenten en uitstekende leerresultaten

 

Opleidingen, cursussen en workshops

 

NVC ondersteunt medewerkers in alle bedrijven in de supply en recycle chain van verpakte producten met een breed scala aan opleidingen, cursussen en workshops. De lesvorm is klassikaal, online en/of in-company, de lestaal is Nederlands of Engels. NVC-leden ontvangen een aantrekkelijke korting.

 

 

De voordelen van het NVC lidmaatschap 

 

  • U profiteert van en levert een bijdrage aan het wereldwijde (kennis)netwerk op het gebied van verpakken 
  • Hulp bij al uw vragen over verpakken.
  •  Altijd op de hoogte van de belangrijke wereldwijde verpakkingsontwikkelingen via de NVC informatiediensten en NVC-website.

 

 

 

  • Aantrekkelijke korting op alle NVC opleidingen en cursussen en workshops.
  • Extra ondersteuning van uw bezoek en deelname aan alle NVC partnerevents (beurzen, congressen).
  • Extra exposure van uw verpakkingsactiviteiten via de social media en andere NVC-activiteiten.
  • Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk: vraag en aanbod van verpakkingsmaterialen, -machines en –diensten.
  • U kunt deelnemen aan NVC-ledenprojecten: onderzoek nieuwe mogelijkheden, raak geïnspireerd en innoveer!