Sharing the future in packaging
NVC (opgericht in 1953) is de vereniging van bedrijven die het belang erkennen van verpakken als activiteit binnen de gehele supply chain van verpakte producten. Het NVC lidmaatschap, de projecten, informatiediensten en de opleidingen stimuleren het continu verbeteren van het verpakken.
Vind betrouwbare antwoorden

Heeft u een vraag over verpakken of verpakkingen? Leden kunnen kosteloos een beroep doen op de kennis en het internationale netwerk van het NVC! Verder worden leden voorzien van de laatste ontwikkelingen via de MOU (Members-only Update), MERGE (Milieuwetgeving voor verpakkingen) en WPSN (Verpakkingsnormalisatie wereldwijd).


Innoveren en onderzoeken

NVC-leden signaleren samen nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken deze in projecten. Zo inspireren NVC-leden elkaar door kennis te delen en te gebruiken om te innoveren.
Projecten: Milieu (PUMA), E-commerce (WRP), Machine automatisering (Accelerate), Farmaceutische verpakkingen, Verpakkingsdruk en Design for intended use (DIU).


Ontwikkel uw competenties


NVC ondersteunt medewerkers in alle bedrijven in de supply en recycle chain van verpakte producten met een breed scala aan opleidingen, cursussen en workshops. De cursussen worden op een gezamenlijke fysieke locatie gegeven of in een live online NVC-omgeving.Gebruik het NVC-netwerk

Als NVC-lid profiteert u van en levert een bijdrage aan ons wereldwijde (kennis)netwerk op het gebied van verpakken. Op onze website vindt u een overzicht van alle NVC-leden. Daarnaast zijn de leveranciers te vinden via de betrouwbare en gebruiksvriendelijke NVC Buyers' guide.

Word NVC-lid!

Via www.nvc.nl/signup

Wilt u meer weten over het NVC en de voordelen van het NVC-lidmaatschap, dan bent u van harte welkom in het Live Online NVC Café.
In het café zullen NVC-medewerkers u alle ins- en -outs vertellen over de NVC informatiediensten en verenigingsactiviteiten. 


Neem hiervoor contact op met Helen Crowe. h.crowe@nvc.nl


Deel ook de toekomst van het verpakken en word nu lid!