Specialist in Thermoplastische Elastomeren 

Introductie


IMCD Benelux is uw distributeur van tal van toonaangevende merken thermoplastische elastomeren (TPE). Wij bieden u een zeer compleet assortiment technische kunststoffen, aangevuld met een uitgebreid aanbod engineering thermoplastics (ETP) en masterbatches. Ons kleine, hooggespecialiseerde team staat garant voor een aanzienlijke toegevoegde waarde. Ons doel is helder: volledig voldoen aan uw verwachtingen.


Bedrijfsfilosofie

Centraal in onze bedrijfsfilosofie staan kwaliteit en flexibiliteit. Wij streven ernaar soepel in te spelen op de behoeften van onze klanten. Wij willen niet de grootste speler in de markt zijn, maar wel de beste.

Met ons kleine en hoog gespecialiseerde team staan wij garant voor een aanzienlijke            toegevoegde waarde. Wij hebben immers maar één doel: volledig voldoen aan uw verwachtingen.

 

Werkwijze

Onze technische buitendienst staat klaar om uw projecten met deskundig en professioneel advies te ondersteunen en succesvol te commercialiseren. Wij hebben klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreid leveringsprogramma slagen wij er vrijwel altijd in een materiaaloplossing voor uw nieuwe en bestaande projecten te vinden. Daarnaast biedt het uitgebreide leveringsprogramma de mogelijkheid tot 'downgrading', wat vaak direct al een kostenbesparing oplevert.

Door de flexibele bedrijfsvoering van onze leveranciers kunt u erop rekenen, dat uw grondstoffen tijdig en efficiënt aangeleverd worden. Tevens is een groot aantal materialen binnen 48 uur uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in het centrum van de Benelux.

 


Producten

Kunststof producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens flexibel vorm te geven, gemakkelijk te monteren, laag in gewicht en veelal eenvoudig recyclebaar. Er is altijd wel een grondstof die exact aansluit bij uw eisen ten aanzien van sterkte, temperatuur, chemische bestandigheid en andere criteria. Onze leveranciers hebben dan ook een duidelijke marktbenadering welke terug te vinden is, in het uitgebreide scala aan standaard materialen. Mocht een materiaaloplossing niet in ons standaardpakket voorkomen, dan zal in overleg met onze leveranciers worden gezocht naar een oplossing op maat. We hebben immers maar één doel: volledig voldoen aan uw verwachtingen.

IMCD Benelux heeft zich door de jaren heen gepositioneerd als 'de specialist' op het gebied van thermoplastische elastomeren (TPE). Wij nodigen u dan ook graag uit om op deskundige en professionele wijze uw project(en) met één van onze technische medewerkers te bespreken.