Kenniscentrum, ontwikkelaar en producent in 1

Promolding

Promolding is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van high tech kunststof onderdelen en componenten. De kracht van Promolding is dat ze een kenniscentrum, ontwikkelaar én producent in 1 is. Promolding heeft ongeveer 50 medewerkers in dienst. Met een grote afdeling Product Development, hoogwaardige kunststof materiaal-kennis én hightech productie-, cleanroom- en laboratoriumfaciliteiten in huis, is Promolding interessant voor zowel klanten als medewerkers en stagiairs. 

 
Markt
Promolding bedient een breed scala van klanten, maar is met name actief  in de medische branche, luchtvaart en hightech industrie.

 

 

Development

De afdeling Product Development bestaat uit een team van Industrieel Ontwerpers, Engineers, Technologen, Polymeerchemici en Spuitgietspecialisten. Door het bundelen van deze expertise, is Promolding in staat om de meest complexe engineeringsuitdagingen op te lossen, innovatieve producten te ontwikkelen én om ontwerpen te maken die functioneel, probleemoplossend én spuitgietbaar zijn in het juiste materiaal, de gewenste hoeveelheden en volgens de vereiste kwaliteit.

 

 

Specialist in spuitgieten

Spuitgieten is een continu proces van verbeteren en optimaliseren. Promolding heeft zich de afgelopen 22 jaar gespecialiseerd in het spuitgieten van technisch hoogwaardige kunststof producten. 

Met een modern machinepark en een breed scala van 1K en 2K spuitgiet-machines is Promolding in staat om zeer kleine, maatnauwkeurige producten maar ook grotere kunststof producten en componenten, snel en flexibel te produceren.


 

Cleanroom spuitgieten

Promolding beschikt over een  volledig geroutineerde ISO klasse 7 cleanroom. In deze cleanroom kan een schoon spuitgiet- en assemblage-proces worden gegarandeerd. De cleanroom is voorzien van diverse assemblage machines, laserlasappa-ratuur en een volledig autonoom storage & handling systeem. Direct aan de cleanroom zijn twee spuitgietmachines aangesloten.

Alle faciliteiten in huis

De materiaalspecialisten van Promolding beschikken over een compleet uitgeruste meetkamer en diverse laboratoria. Hier kunnen geavanceerde computeranimaties, drukmetingen, vloeigedrag, thermisch gedrag en lijmverbindingen worden vastgesteld en uitgevoerd. Elke fase van productvalidatie en/of verificatie kan worden doorlopen.

 
 

 

Toegevoegde waarde

Promolding ontzorgt. In elke fase - van productontwerp tot en met de productie en assemblage - kunnen klanten instappen en gebruikmaken van de expertise die Promolding in huis heeft. Of het nu gaat om het spuitgieten van een onderdeel, een samengesteld product of partnership ten behoeve van de ontwikkeling van een geheel nieuw product of toepassing: wij denken graag mee!

 

Een afspraak voor een vrijblijvend gesprek kunt u maken via onze website www.promolding.nl


Wie weet tot snel bij Promolding!