Renishaw brengt al meer dan 40 jaar lang innovaties in de metrologie

Geef uw CMM een 2e kans - met een Renishaw retrofit behoudt u de machineconstructie, terwijl de kritische elementen van de meettafel een upgrade ondergaan. Op alle CMM merken de allernieuwste technologie toegankelijk, met de zekerheid van wereldwijde service en directe ondersteuning door Renishaw.

 

 

 

 

Bespaar tijd, verminder uitval, blijf concurrerend - Renishaw meettasters voor CNC bewerkingsmachines halen tot wel 90% van uw insteltijden af en verbeteren uw procesbeheersing. Voor het in de machine instellen & controleren van gereedschap, het in proces opzetten en inspecteren van werkstukken, en automatisch corrigeren van de instellingen.

 

 

 

 

Renishaw laserinterferometer- en ballbarmeetsystemen - voor het verifiëren, volgen en verbeteren van

de statische en dynamische prestaties van CNC-bewerkingsmachines, CMM's en andere bewegende systemen met kritische positionering.

 

Brede reeks van precisiesystemen voor positieterugkoppeling, voor uiteenlopende lineaire en roterende bewegingen - met ons programma van robuuste magnetische encoders voor incrementele en absolute signalen tot en met snelle optische lineaire encoders en zeer precieze optische hoekencoders hebben we een oplossing voor al uw bewegende systemen, ook in ultra hoog vacuüm(UHV). Renishaw presenteert ook de VIONIC; dit type heeft de hoogste prestaties van alle Renishaw incrementele optische encoders. Inmiddels is de VIONIC leverbaar met resoluties tot slechts 2,5 nm en een verbeterde interpolatiefout voor de hele productreeks. Renishaw is leider op het gebied van homodyne interferometrie en heeft een bijna 25-jarige ervaring in meettoepassingen op machines en systeemtechnologie

 

Equator - the versatile gauge - met een herhaalbaarheid van 2 micron uw werkstukken inspecteren op de werkvloer is mogelijk met de Equator. in 2012 bekroond met de gouden Techni-Show Innovation Award.

 

 

Additive Manufacturing - vandaag ontworpen, morgen gemaakt - Direct vanuit 3D CAD uw werkstuk opbouwen in metaal, met volledige dichtheid.

 

 

 

Incise dental CADCAM - in-lab scanners en freesmachines voor de productie van keramische kronen en bruggen.

 

Stereotactische neurochirurgische systemen - robot, software en accessoires voor DBS.

 

Invia Raman spectroscopie - systemen (AFM, SEM, FT-IR) voor non-destructief materiaal onderzoek.