Leverancier van sleutelklarerobotsystemen

Rolan Robotics is leverancier van complete robotsystemen voor o.a. machinebelading, palletiseren, mon-tage, lassen, schroeven en lijmen en vele andere toepassingen. Het uitgebreide programma aan robot-systemen biedt voor elke toepassing een geschikte en gunstig geprijsde oplossing. Met name in de metaal-verwerkende industrie zijn de OTC lasrobots van Rolan Robotics bekend vanwege de grote programmeer-vriendelijkheid. Alle componenten van het robotsysteem, waaronder manipulatoren en lasmachine zijn van OTC en werken feilloos met elkaar samen.

Het programmeren van robotsystemen gebeurt steeds minder op de werkvloer zelf.  Met offline software van Delfoi heeft u op de afdeling  werkvoorbereiding de beschikking over een krachtige tool, waarmee u snel en accuraat een inschatting kunt maken over de cyclustijd en de bereikbaarheid.  Bij opdracht kunt u met een paar muisklikken vervolgens het robotprogramma  maken.


 

Waarom automatiseren d.m.v. robots?

De standaard functionaliteit van robots tegen relatief lage kosten zorgen er voor dat de robot steeds meer wordt toegepast. Waar voorheen nog een machine of automaat speciaal werd ontwikkeld zie je ontwerpers steeds vaker standaard robotarmen toepassen. Zo veel standaard techniek tegen lage kosten en korte levertijden, gecombineerd met een gezonde dosis inventiviteit kan tot productiesystemen leiden met een hoge flexibiliteit.