Vision Competence Center,  oplossing gerichte aanpak  

Vision systemen
SAC-Nederland b.v. levert vision oplossingen voor industriƫle toepassingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van componenten van een groot aantal aanbieders op het gebied van vision technologie, camera systemen en sensoren.


Sleutel woorden bij het ontwerpen zijn robuustheid, zekerheidsmarges, inspectie betrouwbaarheid en meetsysteem analyse. De systematische aanpak en het out of the box denken maakt oplossingen mogelijk die direct toepasbaar zijn in de praktijk.Competenties
Oppervlakte inspecties is een key competence van SAC. Inspectie machines van SAC worden ingezet bij alle grote fabrikanten van oil seals.


3D metingen met een veelheid aan technieken waaronder gestructureerd licht en TOF zijn een andere key competence. Hierbij heeft SAC bijzondere oplossingen voor de semiconductor en connector industrie maar ook oplossingen grootschalig zoals gebruikt in de logistiek.

De combinatie van kennis van vision technieken met technieken zoals direct part marking maakt van SAC een sterke partner in logistieke track and trace vraagstukken.

Onderzoeken

Complexe vraagstukken vragen vaak een stapsgewijze aanpak. SAC levert vision technische onderzoeken. Hiermee is mogelijk het project risico te beperken en beter in te schatten.


Voor het onderzoeken heeft SAC-Nederland een eigen visionlab met een groot aantal bijzondere belichtingen, lenzen en speciale toestellen.


Beelden

Onderstaande beelden zijn allen van projecten door SAC gerealiseerd.