Innovatieve, toepassingsgerichte slijp- en schuurproducten

Saint-Gobain Abrasives is onderdeel van Saint-Gobain, een multinational met vestigingen in 27 landen en meer dan 10,500 medewerkers wereldwijd.

Glas, isolatie, bouwmaterialen en hoogwaardige materialen zijn de belangrijkste activiteiten van Saint-Gobain. De Abrasives divisie richt zich op de markt voor slijp- en schuur-oplossingen van zeer fijn materiaal ten behoeve van de fijnmechanische industrie tot slijpmiddelen voor de zware metaalindustrie. 

Dankzij de schaalgrootte heeft Saint-Gobain Abrasives, in alle toepas-singsgebieden waar zij actief is, de positie van technologisch leider verworven. In Nederland voert Saint-Gobain Abrasives een aantal befaamde kwaliteitsmerken waaronder Winter, Norton en Flexovit. Alle producten voldoen aan de eisen van de Fepa (Federation of European Producers of Abrasives) en de Osa (Organization for the Safety of Abrasives). Het assortiment bestaat o.a. uit slijpschijven, slijpstenen, super abrasives, hardmetalen frezen, schuurmiddelen & diamantzagen.

Ten behoeve van alle denkbare applicaties, slijpstenen, stiftstenen, diamant & CBN slijpschijven, galvanische schijven, diamant dressers, polijstpasta, vijlen, vlak-lamellen, schuurbanden, schuurvellen en -rollen, hardmetalen frezen, staal-draadborstels, diamantzagen, -boren en -machines, polijst- en poets-materialen. 

De producten van Saint-Gobain Abrasives worden in vele bedrijfs-takken gebruikt voor een breed scala aan bewerkingen van een grote variëteit aan materialen. Saint-Gobain Abrasives heeft voor ieder slijp vraagstuk de passende oplossing.

 

In Nederland beschikt Saint-Gobain Abrasives over een 'Centre of Excellence', een modern, praktijk-gericht laboratorium waar nieuwe samenstellingen van o.a. slijpschijven worden ontwikkeld, getest en beoordeeld. Met als doel nieuwe producten te ontwikkelen met een verbeterde prijs/prestatie verhouding, duurzaamheid, gebruikscomfort en gebruikersveiligheid.

Saint-Gobain Abrasives stelt zich ten doel de meest innovatieve totaalleverancier van praktisch toepasbare materiaal- en oppervlakte-bewerkings-producten te zijn. 

Een doel dat begint met luisteren. Luisteren naar ervaringen van verschillende professionele gebruikers van slijp- en schuur-producten. De kennis van deze gebruikers maakt het voor ons mogelijk te blijven optimaliseren en innoveren.

 

Dus.... heeft u specifieke slijp- en schuuruitdagingen of wensen, laat het ons weten. Wij werken graag samen met u aan praktische oplossingen voor uw vraag, komen graag in uw bedrijf testen, de specifieke toepassing doorgronden en zoeken naar de meest effectieve oplossing.

 

Wilt u meer weten of heeft u vragen?
Neem dan contact op met ons verkoopteam in Nederland of België.

www.saint-gobain-abrasives.com