SICK kent geen grenzen
Met het hoofdkantoor in Waldkirch (Zwarte Woud - Duitsland) en > 9000 medewerkers in ruim 50 landen is SICK één van de grootste sensor-fabrikanten ter wereld. Overal waar processen worden verbeterd is sprake van SICK sensoren. SICK is continu actief om de bestaande technieken te optimaliseren en nieuwe technologieën te ontwikkelen. Een uitgebreid verkoop- en servicenetwerk met vestigingen en vertegenwoordigingen over de gehele wereld garandeert u gekwalificeerde support, waar en wanneer u dat ook nodig heeft. Wij ondersteunen onze klanten en handelspartners met scholingen en trainingen, helpen bij planning en het in gebruik nemen, informeren over technische vernieuwingen en zorgen voor een overzichtelijke en complete documentatie.

 

SICK B.V. gevestigd in Bilthoven is een 100 % dochter van SICK AG.


Productenprogramma

Feilloos en betrouwbaar signaleren en reageren, daar draait het om bij SICK sensoren. De meest uiteenlopende branches maken gebruik van de producten van SICK.


Industriële automatisering

Objecten detecteren, tellen, plaats bepalen, positioneren, vorm, situatie, kleur- en oppervlakverschillen identificeren, aanwezigheid controleren, met kleur contrasten herkennen. Het SICK assortiment is net zo veelzijdig als de detectievraag-stukken.


Het productenprogramma omvat puls- en codegevers, optische sensoren, inductieve-, capacitieve-, magnetische- en cilindrische benaderingsschakelaars, ultrasoon sensoren, displacement sensoren, afstandmeetsystemen, kleursensoren, contrast- en luminescentietasters, metende lichtschermen, vision-sensoren en visioncamerasystemen.

Industriële instrumentatie

Voor optimalisatie van de proces-automatisering biedt SICK sensoren voor niveau-, druk, temperatuur- en volumemeting.


Beveiligingssystemen

Als te bedienen machines met grote krachten werken om materialen te vervormen, of onder hoge druk om onderdelen te monteren, zijn er altijd zones die gevaarlijk zijn. Medewerkers moeten er om deze redenen, door de toepassing van geschikte arbeidsbeveiliging, voor behoed worden in de gevarenzone te komen.

Het productenprogramma omvat veiligheidsschakelaars, licht-schermen, inloopbeveiligings-systemen, laser scanners en veiligheidscontrollers.


Logistieke automatisering

Voor het efficiënter laten verlopen van het logistieke proces heeft SICK diverse oplossingen voor bijvoorbeeld in- en uitgangscontrole, identificatie van producten en volumemeting in de vorm van stationaire barcode-scanners, handscanners, camera-codelezers, RFID, volumemeet-systemen en bagageafhandeling-systemen.

Tevens LiDAR systemen voor de beveiliging van gebouwen (binnen en buiten) en voertuigclassificatie.