SI-Kwadraat: Systeem Integratie Industrieel

SI-Kwadraat B.V. is een kleine specialistische onderneming, die de machinebouwer ondersteunt bij de ontwikkeling, bouw en integratie van industriële besturingssystemen. Daarvoor levert zij naast producten, vooral kennis, voor besturingen met de gewenste interne en externe communicatie-mogelijkheden.

 

Onze expertises

  • Industriële netwerken
  • CANopen bibliotheken
  • Embedded systemen
  • WEB technologie (IoT)
  • Security


We zijn geen schoenmaker, dus hebben we geen leest, echter wel bovenstaande lijst, waar we ons toe beperken.

 

Onze producten en diensten
Standaard besturingssystemen en netwerkinterfaces worden aangevuld met klantspecifieke hardware en software.

 

UNICANNER

Deze website is volledig nieuw ingericht met allerlei tools voor de ontwikkelaar op CAN gebied. Een onmisbare gratis tool voor elke CAN specialist.

 

http://www.unicanner.com

 

SI2-CBB


Gereedschap voor een goede CANbus analyse, logging, monitoring, emulatie, etc. is beschikbaar in een embedded vorm.

De SI2-CBB is een CANbus black box, met een krachtige 32 bit controller en  een zeer flexibele CANbus module.

De basis bestaat uit volledig open hardware en software, waarbij de CANbus module door ons compleet is geïmplementeerd. Hierdoor kunnen we optimaal toegang krijgen tot de hardware en alle functionaliteit van de CANbus module benutten.

Standaard netwerkfuncties, zoals bitratedetectie, errordetectie, errorlogging, berichtlogging en busloadmeting kunnen door de SI2-CBB stand-alone worden verricht. De module kan ook geconfigureerd worden als CANopen slave of J1939 emulator.

Het monitoren van berichten of status kan door middel van een locaal display of op een remote PC.
Niet alleen analyse op CANbus datalink, maar ook op CANopen, J1939, FMS en OBD-II wordt door de SI2-CBB ondersteund.
Zelfs het meten van fysieke aspecten van het netwerk, zoals spanningen en flanken kan met behulp van de SI2-CBB. Dit kan ook gebruikt worden voor het testen van een losse deelnemer of van alleen de bekabeling.

http://www.si-kwadraat.nl/si2-cbb


 

 

Gebruikmakend van standaard componenten levert SI-Kwadraat een niet-standaard oplossing.

 

CANNOT Producten

 

Uiteraard beperkt SI-Kwadraat B.V. zich niet tot de CANbus alleen. We leveren inmiddels ook expertise op het gebied van alle industriële ethernet alternatieven. Voor de meeste leveren we ook de source code voor implementatie op eigen hardware.


Op het gebied van WEB-technologie hebben we ook enkele technische gereedschappen uitgebracht, die het mogelijk maken, websites voor technische doeleinden in te zetten.


IoT (Internet of Things) zien we als de grote toekomst, waarbij we echter "security" nooit uit het oog zullen verliezen. We dragen het "Smart Industry" platform een warm hart toe, echter beperken ons daarbij wel tot het sensor en actuator niveau. Het industriële netwerk speelt daarbij natuurlijk ook weer een grote rol.


SI-Kwadraat levert:

volledig afgestemd op de behoefte van de klant.


http://www.si-kwadraat.nl