Greenock

Greenock is een Benelux-organisatie met 50 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen: Ede (NL), onze Belgische vestigingen in Erembodegem (Aalst), Luik, Antwerpen en Oostende en het kantoor in Luxemburg.

 

Als Autodesk Reseller in de Benelux leveren wij kennis en advies en dragen totaaloplossingen aan op het gebied van CAD- PDM en CAM-systemen voor de Manufacturing industrie.


Greenock is een hoogwaardig kennisbedrijf dat diensten biedt met betrekking tot kennen en kunnen. Dus niet enkel software, maar ook implementatie, opleidingen, consultancy en de integratie met andere bedrijfsonderdelen.


Onze missie is om de primaire procesketen van de gebruikte software binnen uw bedrijf gecontroleerd te verbeteren en de engineerings- en productie-gegevens te borgen. Hiermee wordt veel tijd bespaard en worden fouten voorkomen.

 


 

 

 

 (Kantoor in Ede)

Training en Educatie 

Greenock hecht grote waarde aan goede opleiding en ondersteuning. Onze doelstelling is dat u en uw medewerkers binnen een kort tijdsbestek een efficiënte werkwijze aanleren. Greenock is een geautoriseerd Autodesk® Training Centre en verzorgt dertig verschillende trainingen (in verschillende talen) voor CAD, CAM en PDM. Engineering- & Productieproces

Greenock is meer dan 30 jaar Autodesk Gold Partner en heeft ruime ervaring met en kennis van 2D en 3D CAD, CAM, PLM en PDM en dit in alle marktsegmenten. Voor toepassingen in productie-bedrijven werken wij nauw samen met Pimpel.Pimpel

Greenock heeft een Joint-Venture met Pimpel GmbH in Oostenrijk en Duitsland. Met de ervaring en kennis van meer dan 35 CAM-Experts kunnen wij u goede oplossingen bieden voor het foutloos aansturen van uw CNC machines in de verspaning. Denk hierbij aan postprocessoren en complete virtuele machines inclusief besturing. Test-runs en dure fouten aan de machine worden zo voorkomen.


ESPRIT: CAM simulatie MillTurn

Procesflow optimalisatie

Op basis van CHECKitB4, het virtuele systeem van Pimpel, zijn wij in staat om uw gehele procesflow  virtueel te testen en  te optimaliseren. CHECKItB4 sluit aan op alle CAM systemen.

CHECKitB4: Machine virtueel testen


Greenock is tevens leverancier van het WinTool gereedschapbeheer-systeem, wat goed aansluit op de procesflow optimalisatie.


Implementaties

Bij elke implementatie wordt aandacht besteed aan de integratie met o.a. CAD, PDM/PLM, ERP, gereedschap-beheer. Dit wordt steeds belangrijker in 24/7 omgevingen waar de CNC machines automatisch worden beladen. Dit vereist meer snelheid en flexibiliteit en tegelijkertijd foutloze kennis- en gegevensbeheer.


Pimpel ondersteunt in totaal meer dan 800 bedrijven in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije.

Keplerlaan 16, 6716 BS Ede

T  +31 318 58 25 08

E  workflow@pimpel-benelux.eu

I   www.pimpel.eu