Telmastaal is uw partner in Edelstalen en Non Ferro metalen. Sinds 1980 staan wij voor betrouwbaarheid, gedegen kennis, ervaring en een passend advies. Telmastaal beschikt over een wereldwijd netwerk van toelever-anciers en adviseert de optimale kwaliteit voor uw toepassing.

 

Telmastaal is uw service center van formaat.

Als specialist in staal denken wij graag mee bij innovatieve projecten.

 

Telmastainless staat sinds 2002 voor maatwerk in roestvaste stalen.

Kenmerkend is onze expertise, vakmanschap en betrouwbaarheid.

 

Wij denken in maatwerk en leveren maatwerk.

Bij Telmastainless vindt u Stainless noviteiten en hoogwaardige legeringen, zoals 17-4PH, Titaan, RVS 303 en 1.4112. Niet alleen in rond, maar ook in plat. Nagenoeg alle maten en afmetingen zijn leverbaar in de gewenste afmeting.

De TTL group levert een totaalconcept in hoogwaardige materialen als Edelstaal, RVS, Titaan en Non Ferro metalen, in halffabricaat en compleet bewerkte delen voor nagenoeg elke denkbare industrie.

TTL group bestaat uit 3 bedrijven, elk met een eigen expertise  en sinds 2015 gecertificeerd zijn volgens de AS9120 normering.

 

 

 

 

Nimadi is sinds 1992 de specialist in het bewerken van Edelstalen, RVS en Non Ferro metalen tot voorbewerkte en compleet bewerkte delen. Wij leveren aan nagenoeg elke denkbare industrie. Nimadi levert aanvullende diensten voor de klanten van Telmastaal en Telmastainless.

 

Nimadi denkt mee vanaf de ontwerpfase.

Belangrijke pijlers zijn kostenreductie, doorlooptijden en materiaal advisering. Door helder en duidelijk te formuleren en adviseren, houden we de vaart in een project om te komen tot een maximale besparing in materiaal, kosten en tijd.