TURCK - Your Global Automation Partner 

TURCK is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Met ruim 4800 werknemers in 30 landen, evenals verkoop partners in 60 andere landen zijn onze specialisten altijd dichtbij. Door onze state-of-the-art ontwikkeling- en productiebedrijven in Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten, Mexico en China kunnen we snel en flexibel reageren op de eisen van de lokale markten.

 

Detecteren, verbinden, communiceren en identificeren – daarin voelen wij ons als specialist thuis. Onze oplossingen verhogen de beschikbaarheid en efficiëntie van uw systemen. U krijgt de beste oplossingen voor uw automatiseringsvraagstukken. Dit is mogelijk dankzij de specifieke industriekennis die we hebben opgedaan in nauwe samenwerking met onze klanten en door voortdurende doorontwikkeling van elektronica en productietechnieken.

 

Met ruim 50 jaar ervaring en uitgebreide kennis, steunen wij u in elke fase van een project, van een eerste analyse tot op maat gemaakte oplossingen en ingebruikname van uw applicatie. Met de uitstekende kwaliteit van onze producten, de wereldwijde steun van onze specialisten en onze snelle leveringsservice behaalt u met uw systemen altijd de hoogst mogelijke capaciteit!

 

 

 

 

 

 

TURCK levert o.a. het modulaire RFID systeem BLident. Het voordeel van modulariteit is dat de gebruiker uit het complete assortiment het onderdeel kan kiezen dat het best past in diens toepassing. Het maakt niet uit of de componenten in een schakelkast of ter plaatse bij de machine moeten komen.

Alle componenten van dit RFID-systeem sluiten aan op de I/O systemen van TURCK. Voor montage in de schakelkast kan dat met het modulaire systeem BL20 in IP20. Voor montage direct bij de machine

is er het BL67 systeem met de blok-I/O-module in IP67.

 

Neem nu contact met ons op voor oplossingen voor uw automatiseringsvraagstukken!