Daar waar snelheid, precisie, flexibiliteit én betrouwbaarheid in de machinebouw moeten samengaan, vindt u VarioDrive motion control oplossingen!

 

Leveringspakket
VarioDrive levert al sinds de oprichting in 1996 de producten van PARKER Hannifin. Sinds 2005 is VarioDrive exclusief "approved technology centre" voor het zeer brede scala aan elektromechanische producten van Parker Hannifin. Dit houdt in dat naast de componenten ook de benodigde technische kennis geleverd wordt voor de juiste selectie hiervan, inclusief goede/adequate ondersteuning aan de klant.

 

Het pakket bestaat uit:

  • High-end en motion control systemen
  • servomotoren roterend/lineair
  • Stappenmotoren
  • Elektromechanische actuators
  • Servoregelaars
  • Balgkoppelingen en veiligheidskoppelingen

 

 

VarioDrive bedenkt creatieve en innovatieve oplossingen om productiemachines een hogere performance te bieden qua output en nauwkeurigheid.

 

Berekening en simulatie
VarioDrive heeft in de afgelopen jaren veel tijd geïnvesteerd in de opbouw van gedetailleerde mechatronische kennis. Dit heeft geresulteerd in de unieke mogelijkheid om precieze simulaties te maken van het gehele machinemodel met behulp van diverse professionele computerprogramma's.

 

 

 

De voordelen hiervan zijn dat er een direct resultaat ontstaat van hetgeen van de machine verwacht kan worden. Dit draagt bij aan een verdere verkorting van het ontwerptraject en een snellere time-to-market van de machine.
 

Samenwerking
Het beste resultaat en dus de hoogste machine performance bereiken we door al vanaf het prille machine ontwerp betrokken te zijn. Hierdoor ontstaat optimale integratie van de VarioDrive motion control oplossing, zodat het één geheel met de machine wordt.