VHE  - Passion for Industrial automation

VHE is uw partner in industriële automatisering met de disciplines engineering, panelenbouw en kabels. Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototypen tot en met efficiënte repeterende productie.


60 jaar geleden begonnen als Van Hout Aandrijftechniek & Besturingstechniek. Nu een succesvolle, snelgroeiende industriële automatiseerder met de disciplines engineeringpanelenbouw en kabelassemblage. Onze 200 medewerkers zijn werkzaam op onze engineering en productieafdeling in Eindhoven (6000 m²) en op onze LEAN-productie locatie in Veldhoven (3000 m²).

 


Diensten

Wij bedienen onze innovatieve klanten vanaf de allereerste engineering, via prototypen tot en met efficiënte repeterende productie.

 

Ontwerp & Engineering

De afdeling Ontwerp & Engineering levert maatwerk in aandrijf- en besturingstechnologie. Onze hardware- en softwarespecialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en de engineering van aandrijf- en besturingsvraagstukken. 

Deze ervaring kunnen zij inzetten op 

 

 

basis van een door u aangeleverde functionele specificatie maar ze kunnen die desgewenst ook zelf voor u verzorgen.


Productie & Assemblage

Wij zijn specialist in het produceren en assembleren van besturingspanelen, modules en kabelbomen. Wij produceren op basis van specificaties die afkomstig zijn van uzelf of van onze afdeling Ontwerp & Engineering. Wij produceren zowel prototypen en kleine aantallen als repeterende serieproductie in onze LEAN-productiehal. Wij zijn in staat om hoge kwaliteit en snelle doorlooptijden te realiseren tegen lage kosten. Productie in onze cleanroom  behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Projectmatige productie - prototyping & kleine series

Prototypes, enkelstuks en kleine volumes panelen en modules worden geproduceerd op onze afdeling productie. Binnen deze trajecten is vaak behoefte aan meer specialistische kennis. 


Repeterende serie productie volgens LEAN methode

Repeterende series produceren wij volgens de LEAN methode. Wij hebben het LEAN concept volledig geïmplementeerd, vanaf het just-in-time en gekit aanleveren van componenten en sub assy’s, tot het in een flowcell assembleren en testen van de producten. Deze aanpak verkleint de doorlooptijd en verhoogt de kwaliteit. Bovendien leidt de efficiëntie tot lagere kosten. 

Implementatie & Support

Onze engineers ontwerpen indien gewenst bij u op locatie. De complete installatie en opstart vindt vervolgens plaats op de eindlocatie door een project monteur, waarbij de engineer 

betrokken blijft totdat de beloofde functionaliteit gehaald wordt. 

Op deze manier bent u gegarandeerd van een goed werkend product.


Support

In het geval van een storing leveren wij zowel telefonisch als ter plaatse support.

 

24/7 service

Voor een exclusief aantal klanten bieden wij momenteel 24/7 service. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Customized Motion Control Solutions

Maatwerk in Motion Control is al jarenlang een specialisme van VHE.


Kernwaarden

 

Door te doen wat we beloven, samen met de klant en partners in de keten, op een flexibele en snelle wijze, streven wij er naar de beste industriële automatiseerder van Nederland te zijn.


Werkgebieden

VHE Industrial automation is actief in uiteenlopende sectoren, o.a. semicon, automotive, food, packaging, solar en e-mobility.