Voor innovatieve verbindingstechnologie

Welkom bij VIBA!
Onze technisch specialisten creëren samen met u en onze leveranciers de beste oplossing voor al uw verbindingsproblemen. Technologie wordt gecombineerd met relevante marktkennis, zodat we innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen.

Hierbij maken we gebruik van alle beschikbare product- en sectorkennis om een optimale en structurele oplossing te realiseren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot klant- specifieke systeemintegratie en distributieoplossingen.

 

Verbindingsoplossingen 
Chemische en mechanische verbindingen zijn ons specialisme. We bedenken altijd de juiste oplossing, in nauwe samenwerking met onze leveranciers (producenten van

A-merken). Kwaliteit, levensduur, sneller en goedkoper produceren staan daarbij voorop. Dankzij onze kennis, producten en apparatuur kunnen we van elke verbinding de sterkte bepalen, het verouderingsproces simuleren en hierover uitvoerig rapporteren.

Aerospace & Defense
Onze kracht in deze sectoren is dat we verbindingsproblemen oplossen met speciaal ontworpen componenten maar ook met standaard producten. We voldoen aan alle relevante vereisten en hebben een elektronisch afgesloten opslag van waaruit we onze VMI capaciteit aanbieden (voor de levering van bevestigingsproducten voor productielijnen).

 

Tooling en composieten
We bieden mallenbouwers, gieterijen en composietverwerkers een uitgebalanceerd aanbod van tooling en composieten, met o.a. oppervlakte harssystemen, lamineer- en gietsystemen, modelpasta's,

parts-in-minutes, polyurethanen, blokmaterialen, lossingsmiddelen,

glas- en carbonvezels en polyesters.

 

Service en onderhoud

Uiteraard moet u volledig kunnen vertrouwen op uw plaatsings-,
doseer- of montagegereedschap. Mocht er toch iets kapotgaan, dan
is het prettig te weten dat we alle gereedschappen in eigen huis
kunnen repareren

Ondersteuning met kennis en producten

Elk project begint met een goed idee en heldere doelstellingen. Dat geldt ook voor de projecten van aanstormende ingenieurs van de diverse Hogescholen en Universiteiten die we ondersteunen, waaronder het bekendste studententeam van Nederland: het Nuon Solar Team.

We vinden het belangrijk dat die initiatieven bijdragen aan innovatie en milieu. We wisselen kennis uit om voorop te blijven lopen en bieden ondersteuning met eigen knowhow, oplossingen en producten.

 

www.viba.nl

Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van ruim
30.000 artikelen, veelal inclusief instructievideo’s. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of bestel direct op www.viba.nl. 

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Onze kwaliteitssystemen zijn geschikt voor verschillende markten, waaronder automotive, defensie en lucht- en ruimtevaart. VIBA is

NEN-EN-ISO 9001:2015 en 

AS 9120B gecertificeerd.