EMS is uw Allround Adviseur in de meettechniek.
Wij leveren niet alleen een product of een dienst, maar een totaaloplossing voor uw meetprobleem. Naast onze Wenzel 3D meetmachines, bieden wij een zeer compleet leverings-

programma, denk hier o.a. aan:

3D meetarmen, 3D scansystemen, lengtemeetsystemen, lasertrackers, hardheid-, ruwheid-, vorm- en optische meetsystemen. Wij vertegenwoordigen alleen gerenommeerde merken! 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een demonstratie!


TIP! Houd onze website in de gaten en blijf op de hoogte van onze promotie aanbiedingen!

Handmeetmiddelen & Kalibers.

Wij voeren al jaren topmerken voor een zeer divers aanbod van handmeetmiddelen en kalibers, eindmaten en instelringen. 

Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen we u altijd een passend voorstel maken.


Productmetingen

Moet U voor een bepaalde klant wel eens een digitaal meetrapport leveren en is een dure investering dus niet rendabel? Of heeft u misschien wel zoveel werk, dat U het liefst uw meetwerk zou willen uitbesteden?

Wij helpen U graag!

 

Informeer naar onze diverse soorten contracten!Meten is meer dan alleen maar weten.

Meten is dé basis om kwaliteit te borgen èn te verbeteren! Mensen eisen al snel hoge nauwkeurigheden van een meetmiddel doch vergeten erbij dat kennis van tekening lezen, vorm- en plaatstoleranties, ruwheidswaarden, meetstrategieën etc. een enorme invloed hebben op de eindnauwkeurigheid van het meetproces. Daarom is EMS niet alleen uw partner voor geometrische meetmiddelen maar zorgt ook voor de gehele implementatie binnen uw bedrijf. Meetmiddelen alleen borgen en verbeteren niet uw kwaliteit. U heeft een partner nodig die kan luisteren en meedenken, adviseren, installeren, trainen en opleiden. Zo wil EMS als “Quality Keeper" voor vele jaren uw partner zijn in de meet- techniek. 

Daag ons uit en laat onze kennis in uw voordeel werken!