Innovatie van morgen, inspiratie voor vandaag

Ter Hoek in Rijssen produceert precisiecomponenten voor de hightech maakindustrie. We zijn gespecialiseerd in geavanceerde bewerkingstechnieken als vonkerosie, Laser MicroJet (LMJ) en elektrochemische precisiebewerking (Precision Electro Chemical Machining of PECM).

 

Van hoogwaardige maatwerkoplossing naar nauwkeurige serieproductie.

Wij ondersteunen klanten in heel Europa en daarbuiten bij de ontwikkeling van hoogwaardige maatwerkoplossingen, die we vervolgens met ongeëvenaarde nauwkeurigheid seriematig kunnen produceren. In die combinatie van innovatief maatwerk en herhaalde precisie, daarin vinden we onze passie.


Elke dag opnieuw, geïnspireerd door de innovatie van morgen.

 

 

Toonaangevend in EDM, LMJ en PECM.

Voor het produceren van

precisiecomponenten tot in de allerkleinste afmetingen maakt Ter Hoek gebruik van geavanceerde bewerkingen. Op het gebied van vonkerosie zijn we al meer dan 25 jaar toonaangevend in draadvonken, zinkvonken, vonkboren en microvonkfrezen. Daarnaast ontstaan er dankzij innovaties als LMJ en PECM nieuwe mogelijkheden om nog betere, kleinere en meer geavanceerde oplossingen te bieden. Door technologische ontwikkelingen op de voet te volgen blijft Ter Hoek innoveren. Zodat ook onze klanten die essentiële volgende stap kunnen zetten. 


Innovatief en georganiseerd.

Het geavanceerde machinepark in onze geklimatiseerde productiefaciliteit biedt ons team de ruimte om te doen waar we goed in zijn: innovatieve en hoogwaardige oplossingen leveren. 

Ongeacht vorm, afmeting, materiaal of oplage. Daarbij hanteren we korte doorlooptijden en een strakke organisatie.


Van producent naar kennispartner.
Met al meer dan 25 jaar ervaring kennen we de wereld van precisiecomponenten als geen ander. We zijn uitgegroeid tot specialisten op het gebied van geavanceerde fijnmechanische processen. Waar we in 1990 begonnen als technisch dienstverlener, is onze rol sindsdien gegroeid tot die van probleemoplosser en kennispartner. Advisering en ondersteuning bij de engineering is standaard onderdeel van ons takenpakket geworden. En we blijven ons ontwikkelen om steeds meer geavanceerde oplossingen te bieden.


Bewezen vakmanschap en expertise.

Kwaliteit is een van de pijlers van onze organisatie. Ter Hoek is AS9100  gecertificeerd. Dat betekent dat we werken volgens de allerhoogste eisen en gegarandeerde kwaliteit koppelen aan ultieme betrouwbaarheid. Omdat we onze organisatie continu verder willen verbeteren, hebben we een kwaliteitsmanagementsysteem opgezet dat voorziet in een kader van het meten, evalueren en verbeteren van onze prestaties.


Benieuwd hoe we met onze geavanceerde bewerkingen jouw proces verder kunnen helpen?


Kijk voor meer informatie op: www.terhoek.com of stel je vraag aan één van onze specialisten. op
+31 (0)548 – 54 08 07.


We komen graag met je in contact!