Vanderlande is wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten. De onderneming is tevens een toonaangevende leverancier van deze procesautomatisering voor distributiecentra.

 

Wereldwijd worden er op luchthavens per jaar maar liefst 4,2 miljard stuks bagage via Vanderlande systemen afgehandeld, oftewel 11,5 miljoen per dag. Deze systemen zijn op 600 verschillende luchthavens actief en op 14 van de top-20 in de wereld. Daarnaast sorteren de systemen van Vanderlande wereldwijd meer dan 45 miljoen pakketten per dag voor verschillende klanten waaronder de meest toonaangevende sorteercentra voor pakketdiensten. Bovendien vertrouwen veel van de grootste wereldwijde e-commerce spelers en distributiebedrijven op de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande.

 

 

 

 

 

De onderneming richt zich op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en concurrentiepositie van haar klanten. In nauwe samenwerking streeft Vanderlande naar verbetering van hun operationele activiteiten en logistieke prestaties. Het uitgebreide portfolio van Vanderlande met geïntegreerde oplossingen – innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services – resulteert in snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringstechnologie.

 

Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 6.500 werknemers op diverse locaties op alle continenten. Met een stijgende omzet van inmiddels meer dan 1,5 miljard euro heeft de onderneming in de afgelopen zeven decennia wereldwijd een reputatie opgebouwd als zeer betrouwbare partner voor efficiënte logistieke procesautomatisering. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanderlande is in 2017 verworven door Toyota Industries Corporation, wiens financiële kracht Vanderlande zal helpen door te gaan met haar duurzame winstgevende groei.  De twee bedrijven hebben een sterke strategische match en de synergie bestaat uit de cross-selling, productinnovaties en research & development.


Ga voor meer informatie over de onderneming, haar producten en technologieën, en carrièremogelijkheden naar www.vanderlande.com