De wereld van vandaag

In de wereld van de Lineairtechniek is letterlijk en figuurlijk alles in beweging. Creatieve technische innovatie is de basis voor het succes van onze partners en opdrachtgevers. Kennis, inzicht en ervaring is essentieel voor het vinden van de beste oplossing. Vaak is dit geen standaard oplossing, maar is maatwerk vereist. Wij zijn ervan overtuigd dat deze markt zich in de toekomst zeer sterk zal ontwikkelen. De continuïteit en groei van onze organisatie wordt bepaald door ons vermogen om met de klant samen te creëren en te innoveren. Stamhuis Lineairtechniek is partner voor afnemers die zich willen onderscheiden in de markt.

 

De wereld van morgen

Stamhuis Lineairtechniek richt zich op gebruikers van lineaire transport- en bewegingssystemen. Stamhuis streeft hierbij een leidende positie na binnen de afnemers van componenten en wil de constructieve technische partner zijn voor haar klanten. Stamhuis heeft een team van deskundige productspecialisten met veel kennis en inzicht in complexe technische

vraagstukken. Samen met haar opdrachtgevers werkt Stamhuis Lineairtechniek aan de meest optimale en duurzame oplossing in Lineairtechniek, de wereld van morgen. Stamhuis Lineairtechniek is in staat hiertoe klantspecifiek maatwerk te ontwikkelen. Klantgerichtheid, kennis en inzicht, kwaliteit en optimale advisering is wat ons bindt en onderscheidt. Samen creëren en innoveren voor het beste resultaat is onze passie.