The Art of Cooperation

Parhelia B.V. is een onafhankelijk bedrijf en opgestart in 2004 als verlengstuk van een in Chicago  (USA) gebaseerd Handels en Management firma. Deze firma exporteert producten wereldwijd. Hierdoor is Parhelia in staat hoogwaardige technologische producten van innovatieve fabrikanten in Noord-Amerika aan te bieden. Inmiddels is dit portfolio uitgebreid met producten vanuit Aziatische landen.

De belangrijkste activiteiten van Parhelia zijn het ondersteunen van klanten en fabrikanten met een diversiteit aan services. Dit is meer dan alleen het aanbieden en leveren van een product. Dit stelt ons in staat de kostprijs laag te houden in het voordeel van de klant, waardoor zijn positie competitiever wordt.

 

Parhelia biedt een niet traditionele manier van wederverkoop, inclusief logistieke services, channel management, business development en shared services.

 

Parhelia levert producten en diensten voor de Embedded markt. Primair zijn onze klanten te vinden in diverse markten zoals Telecom, Aerospace and Defense, Industrial Automation, Semiconductor Processing Equipment en Automated Test Equipment.

Onze klanten in deze markten wensen lange termijn beschikbaarheid en uitgebreide ondersteuning voor de producten die zij afnemen. Deze producten zijn gebaseerd op AdvancedTCA, AdvancedMC, MicroTCA, VMEbus, CompactPCI, PCI, PCI Mezzanine Cards (PMC), XMC, IndustryPack modules, Mini-ITX, PC/104 Plus, EBX, EPIC form factors.

 


 

Het product portfolio van Parhelia is als volgt in te delen:

  • Avionics
  • Bus analyzers
  • Communicatie en netwerken
  • Embedded Hardware en Systemen
  • Embedded opslag
  • Graphics, Imaging en Video
  • IndustriĆ«le behuizingen
  • IndustriĆ«le monitoren
  • Legacy producten
  • Telecom

 

Hieronder lichten wij er een paar toe

 

 

Busanalyzers is onmisbaar gereed- schap voor ontwerp, ontwikkeling, integratie, test en ondersteuning van systemen. De door Parhelia aangeboden analyzers bieden uitgebreide mogelijkheden binnen de verschillende trajecten. 

Klein, een laag stroomverbruik maar toch voldoende performance en IO mogelijkheden plus de juiste software ondersteuning. Korte kenmerken voor Embedded Hardware en Systemen. Maar ook lange naleverbaarheid, klant specifieke wensen, integratie en ondersteuning. Parhelia gaat graag de uitdaging aan om u van het juiste platform te voorzien.Voor graphics, imaging en video is een breed scala aan producten beschikbaar, zoals Industrial grade Touch PanelPC's van klein tot groot met een maximale afmeting van 24".

 

 

Als u met Parhelia in gesprek gaat zult u merken dat uw belang voorop staat. Uw belang is succesvol te zijn of te blijven in het marktsegement waar u zich op richt. Parhelia werkt daar graag aan mee. "Klant eerst" is een korte maar duidelijke regel die wij hanteren.