DESIGN  ENGINEERING  PROTOTYPING  MANUFACTURING

 

 

Sinds 1994 ontwerpt en bouwt MTSA Technopower klant specifieke apparaten, machines en installaties. Daarnaast heeft MTSA Technopower zich ontwikkeld tot een betrouwbaar toeleverancier van complexe mechatronische (sub) systemen en onderdelen en verleent MTSA Technopower service op locatie bij het ombouwen, installeren, onderhouden van installaties, machines en apparaten.

 

 

 

 

Projecten 

Elke opdracht is anders, elke opdracht is nieuw. Van concept tot en met realisatie. De uitdaging bestaat uit het multidisciplinair kunnen werken, uit het over de grenzen van vakgebieden en bestaande mogelijkheden kunnen kijken. Wat MTSA Technopower onderscheidt, is het leiding kunnen geven aan ingewikkelde projecten, dan wel het pro-actief kunnen bijdragen vanuit expertise aan een project. Engineers zijn een schakel tussen opdrachtgever, interne disciplines en innovatie. Het motto ‘denken én doen’ geeft hierbij de mentaliteit en de meerwaarde aan. MTSA Technopower heeft alle disciplines in één hand van proces, werktuigbouw, elektra, instrumentatie tot en met automatisering, waardoor er van concept tot en met realisatie voor de opdrachtgever kan worden gewerkt.

Toelevering – System Supply 

MTSA Technopower is een gerenommeerd producent van hoogwaardige mechatronische onderdelen en modules, gemaakt volgens klantenspecificatie. Dit kan in samenwerking met de MTSA Technopower engineering afdelingen. Wij excelleren in het ontwikkelen en vervaardigen van complexe hoogwaardige producten en onderdelen in enkel stuks of kleine series voor ondermeer OEM in semi-conductor-, analytische-, food, machinebouw-, energie en procestechnische industrieën, alsmede voor technische instituten, researchcentra en servicebedrijven. MTSA Technopower beschikt over een geavanceerd machinepark en assemblagehallen.

Onze vaklieden beschikken over veel vak- en materiaalkennis en zijn specialist in het bewerken van moeilijk verspaanbare materialen. Voor het bereiken van optimale precisie beschikt MTSA Technopower over een moderne geacclimatiseerde meetkamer en cleanroom.

 

Supply Chain Management

Kwaliteit, op tijd en voor een zo laag mogelijke prijs is ons motto. Om projecten binnen de gestelde eisen te kunnen realiseren en modules op tijd, volgens specificatie en voor een zo laag mogelijke prijs te kunnen leveren, is het van groot belang te kunnen putten uit een dicht netwerk van betrouwbare toeleveranciers in binnen en buitenland. Onze onafhankelijkheid, ruime kennis van de toeleversector en moderne inkooptechnieken helpen ons daarbij.