The House of Technology is een onafhankelijke intermediaire organisatie die waardevolle contacten tot stand brengt in de hightech-industrie. Dit doen we op 2 manieren:

1. als intermediair/match-maker

    tussen enerzijds technische

    experts en anderzijds bedrijven

    in de hightech-industrie,

2. door het samenbrengen van

    gelijkgestemden (b.v. CTO, COO en

    Product Managers) om te leren van

    elkaars ervaring op strategisch en

    organisatorisch vlak.1. Intermediair/match-maker

 

The House of Technology helpt R&D-managers, projectleiders en resource managers met het vinden van de juiste expert voor het invullen van technische expertise. Dit gebeurt op projectbasis. Deze projecten kunnen in omvang variëren van enkele weken tot meerdere maanden.

 

Hiertoe verdiept The House of Technology zich in de technologie-behoefte en het applicatie-domein van de opdrachtgever. Op basis hiervan stelt The House of Technology één of meerdere experts voor waaruit de opdrachtgever zijn keuze kan maken.

Expert en opdrachtgever bepalen vervolgens samen op welke wijze de technologie-behoefte het best kan worden ingevuld.

 

Technisch specialisten

 

De deelnemers van The House of Technology (experts die bij ons zijn aangesloten) zijn technische bureaus en specialisten die hun sporen in de hightech-machinebouw hebben verdiend. Ze onderscheiden zich door hun brede ervaring en doordat ze zelfstandig willen opereren.

 

Deelnemers hebben een duidelijk herkenbaar profiel:

  • ze hebben meer dan 10 jaar werkervaring in een specifieke technologie, vaak in een R&D-omgeving van een grote onderneming of organisatie, 
  • ze werken op projectbasis, als zelfstandige of als gespecialiseerd bureau, voor zowel grote ondernemingen als voor het MKB,
  • de technische expert voert zelf de gesprekken met de opdrachtgever en brengt zelfstandig offerte uit.
2. CTO-club, ProM-club en meer
 
We brengen in de hightech-industrie de technisch verantwoordelijken van bedrijven bij elkaar die van elkaars ervaring kunnen leren. Dit gebeurt op strategisch en organisatorisch gebied. Zo hoef je niet alles zelf uit te vinden, maar hoor je van anderen welke keuzes ze gemaakt hebben en waarom. 
 
Dit is in 2013 begonnen met de CTO-club voor OEM-bedrijven en heeft zich daarna uitgebreid met meerdere CTO-clubs (voor Toeleveranciers; voor verschillende regio's) en clubs voor andere functies (ProM-club voor Product Management; COO's).
 
Onderwerpen op de agenda zijn altijd zaken die spelen bij de deelnemers. Wij regelen de goede voorbereiding, faciliteren de bijeenkomst en zorgen voor de verslaglegging, inclusief een eventueel vervolg. Doel is dat deelnemers ideeën en kennis opdoen die praktisch toe te passen zijn binnen hun eigen organisatie.
 
Op deze manier dragen wij bij om de regio in Nederland en België te verbinden en samen te laten groeien.