Axxicon

 

 

SHAPING YOUR IDEAS

 

Axxicon richt zich op de ontwikkeling,  en productie van hoogwaardige matrijzen en het spuitgieten van kunststofproducten en het verspanen van precisie onderdelen. Het bedrijf kent vier productgroepen:
 

AIMTM Quick Change Mould System

 

Het AIM (Axxicon ISO Manufactured) Quick Change Mould System wordt wereldwijd gebruikt door o.a. kunststof-producenten, compounders, kunststofverwerkers en instituten / universiteiten. 

 

Met het AIM System worden op uniforme wijze samples gespuitgiet om genormaliseerde (ISO, ASTM,UL) proeven mee uit te voeren.

Met deze proeven worden belangrijke materiaal eigenschappen zoals treksterkte, slagvastheid, hardheid ed. vastgesteld. Het AIM Quick Change Mould System heeft het "Approved by CAMPUS" keurmerk. 

 

Precision Injection Moulding

 

Axxicon is uw leverancier voor spuitgietproducten als het gaat om optische en gemicrostructureerde producten. We focussen daarbij op twee makten:

 

Microfluidics
Voor het spuitgieten van ‘lab-on-a-chip’ producten voor life sciences bedrijven. Een voorbeeld hiervan zijn point of care testen; hierbij wordt via een kunststof cartridge een meting uitgevoerd door huisartsen. Axxicon faciliteert de productie van deze geminiaturiseerde analysesystemen.


 

 

Polymer Optics

Voor het spuitgieten van optische producten als lenzen, diffusors en Diffractive Optical Elements is Axxicon uw partner

 


Ultra Precision Parts

 

Axxicon levert precisie onderdelen Onze fabriek is daartoe uitgerust met de meest high-end productie apparatuur en meettechnologie om de alsmaar toenemende technische kwalificaties te bereiken.

 

 

Optical Media

 

Sinds mensenheugenis vervaardigt Axxicon spuitgietmatrijzen voor de optical media industrie. Van CD tot BluRay, met de matrijzen van Axxicon worden de discs wereldwijd geproduceerd en het bedrijf is dan ook marktleider in dit segment.