Glueing Technology - Surface Treatment  

 

 

 

  

 

 

 

Lijm en innovatie verbinden

Maan Special Products (MSP) ontwikkelt en produceert Ultra Thin Stickers voor de High Tech Industrie bestemd voor plaatsing in High Tech machines. Toepassingen zijn o.a.:  afdichting en positionering. Productie vindt plaats in cleanrooms.

Met de unieke Ultra Thin Stickers wil MSP toonaangevend zijn binnen de High Tech industrie.


Precisie productie

Zeer specifieke belijmingen of nauwkeurige oppervlakbehandeling moeten plaatsvinden in geconditioneerde ruimtes. MSP heeft de beschikking over verschillende niveaus cleanrooms en laserruimtes waar producten behandeld, belijmd en geassembleerd worden.


Onze diensten


Precisiebelijming

MSP is gespecialiseerd in het zeer nauwkeurig en gedoseerd aanbrengen van lijmlagen. 


Surface treatment

Surface treatment wordt ingezet in om de eigenschappen van oppervlakte van het materiaal of product te beïnvloeden. 


Lasertechniek

MSP beschikt over moderne lasersnijders voor het gedetailleerd lasersnijden. Ook wordt lasertechniek ingezet als oppervlaktebehandelings-methode.
 

De Maan Group

De Maan Group is een dynamisch en innovatief bedrijf met passie voor technologische oplossingen. De Maan Group is het bedrijf achter de werkmaatschappijen Maan Special Products, Maan Engineering en Maan Biobased Products. Stuk voor stuk unieke bedrijven gericht op een specifieke markt, maar met een ding gemeen: Lijmtechnologie.


Waar de werkmaatschappijen zich focussen op de klant en de kwaliteit, is de Maan Group de innoverende en faciliterende motor achter al deze bedrijven in de vorm van innovatie, ontwikkeling en alle andere zaken die nodig zijn om de werkmaatschappijen succesvol te maken.

 

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!