Glueing Technology - Surface Treatment  

 

 

 

  

 

 

 

Lijm en innovatie verbinden

Maan Group uit Raalte is een innovatieve organisatie met als specialisatie lijmverbindingen en oppervlaktetechniek.  

Maan staat voor lijm, innovatie en uitdaging. Maan verbindt lijm en innovatie aan elkaar. Door deze twee speerpunten aan elkaar te verbinden wil en kan Maan alle materiĆ«le verbindingen mogelijk maken door de juiste toepassing van lijm en het op de juiste manier behandelen van de oppervlakken. Dit doet Maan door inzet van haar drie bedrijfsonderdelen, Maan Research & Development, Maan Engineering en Maan Special Products. 

Onderzoek en ontwikkeling

Bij Maan Research & Development wordt voor de klant onderzocht en getest welke lijm de klant het beste kan gebruiken, hoe de lijm moet worden aangebracht en onder welke omstandigheden dit moet gebeuren.  

Ook wordt er gekeken of het oppervlak behandeld kan worden met de nieuwste technieken op het gebied van oppervlakbehandeling om de hechting te verbeteren.

 

Machinebouw

Maan Engineering vertaald de oplossing die de klant geboden is praktisch naar een (op maat gemaakte) machine. Op de manier krijgt de klant niet alleen een oplossing aangereikt, maar wordt deze ook meteen praktisch gemaakt. 

Precisie productie

Zeer specifieke belijmingen of nauwkeurige oppervlakbehandeling moeten plaatsvinden in geconditioneerde ruimtes. Maan Special Products heeft de beschikking over verschillende niveaus cleanrooms en laserruimtes waar producten (halffabricaten), behandeld, belijmd en geassembleerd worden.

 

Samenwerking

De samenwerking tussen deze drie diciplines zorgt ervoor dat Maan u een totale oplossing biedt voor uw verbindingsvraagstuk. Daarnaast opereren de onderdelen ook afzonderlijk. Voor onderzoek naar uw verbinding of oppervlak (R&D), (standaard) lijmapparatuur (Engineering) of precisie productie (eventueel) in cleanroom (Special Products) kunt u bij Maan terecht.

 

Heeft u een hechtingsvraag voor ons?