PRODUCTIEOPLOSSINGEN VOOR DRAAIEN - FREZEN - ERODEREN

DYMATO

 

is leverancier van high-tech CNC-draaimachines en bewerkingcentra van toonaangevende fabrikanten als

 

HYUNDAI-WIA - draaien, frezen

HANDTMANN - frezen

HANWHA - langdraaien

HEGENSCHEIDT - draaien

GURUTZPE - draaien

MITSUBISHI - eroderen

RÖDERS - frezen

 

Om de continuïteit van de productie te waarborgen biedt DYMATO haar klanten met eigen service-technici een accurate dienstverlening gericht op het verhelpen van storingen, inbedrijfstelling en preventief onderhoud, maar ook op machineverhuizingen en revisie van metaalbewerkingsmachines. Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Dymato is VCA gecertificeerd.

 

HYUNDAI-WIA

 

NIEUW:

De XF6300, het nieuwe vijfassige verticale bewerkingscentrum van Hyundai-Wia  is ontwikkeld in het High Tech Centre in Frankfurt.

 

De machine is voorzien van een draaikanteltafel met een diameter van 630 mm en een beladingscapaciteit van 300 kg. Het lineaire bewerkingsbereik bedraagt 650 mm x 600 mm x 500 mm, waarbij de ijlsnelheden op kunnen lopen tot 50 m/min. Bed en kolom zijn bij deze machine vervaardigd uit één monoblock structuur.

In standaarduitvoering is de XF600/5A uitgerust met een built-in spindel met een maximaal toerental 

van 15.000 min-1, als optie horen  

spindels met toerentallen tot 30.000 min-1 en 40.000 min-1 echter ook tot de mogelijkheden. Het vermogen van de spindels bedraagt 31 kW. Het vermogen van de spindels bedraagt 31 kW.

 

De XF600/5A is speciaal ontwikkeld voor de gereedschappenindustrie, waar hoge nauwkeurigheid en dynamiek worden gevraagd.

 

RÖDERS

 

De RXP501 ‘Race Cut’ is een regelrechte wereldprimeur. Niet eerder was dit HSC-bewerkingscentrum van Röders te zien in ‘Race Cut’ uitvoering.

 

Zoals de naam al aangeeft gaat het bij Race Cut om een uitbreiding die extra snelheid en dynamiek biedt. Een nieuwe besturingstechniek en de 32 kHz processor spelen daarbij een cruciale rol.

Door de hoge rekenkracht en - 

snelheid kunnen optimale freesbanen worden gerealiseerd, met een vloeiende overgang tussen verschillende banen en gereedschappen.

De freesbaan wordt elke 0,03 ms gecontroleerd en bijgestuurd. 

 

Een hogere versnelling en ruk komen daardoor binnen handbereik, resulterend in kortere cyclustijden.

 

Tijdens een demonstratie op de EMO 2015 met een grotere RXP801 in Race Cut-uitvoering bleek de bewerkingstijd met 21 procent verkort te kunnen worden bij gelijkblijvende oppervlaktekwaliteit.

 

 

 

 

 Kijk voor ons complete programma

 op www.dymato.nl