Arnold & Siedsma is een adviesbureau op het gebied van intellectueel eigendom. Wij beschermen merken, modellen, technieken, processen en nieuwe producten voor grote en kleine ondernemingen over de hele wereld.


Bij Arnold & Siedsma is uw idee onze drijfveer. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring in het juridisch beschermen van uitvindingen, merken en modellen voor zowel kleine zelfstandigen als grote multinationals in binnen- en buitenland.

Naast onze kantoren in Nederland heeft Arnold & Siedsma kantoren in België en Duitsland, zodat wij uw rechten ook tot ver buiten de Nederlandse landgrenzen kunnen beschermen.

 

Technische expertise

 

Arnold & Siedsma heeft meer dan veertig technische en juridische specialisten in huis met kennis van de belangrijkste innovatieve sectoren. Van biotechnologie en farmacie tot en met auteursrecht en software. Voor elke uitvinding hebben we voor u een gesprekspartner met specialistische technische kennis van uw vakgebied.

 

 

 

Alles onder één dak: van octrooiaanvraag tot juridische bijstand


Arnold & Siedsma is een full-service dienstverlener. Hiermee bedoelen we dat we specialisten uit alle disciplines in huis hebben. Onze octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten werken nauw samen. Vanuit de drie disciplines hebben onze specialisten onderling veelvuldig contact. 

 

Arnold & Siedsma neemt door deze samenwerking in Nederland een unieke positie in met haar dienstverlening. Zodat u verzekerd bent van maximale juridische bescherming.

 

Ons kantoor in Eindhoven is gevestigd in De Admirant, in het centrum van de stad. Daarnaast hebben wij kantoren in Den Haag, Breda, Nijmegen, Enschede, Leeuwarden, Amsterdam, Antwerpen, Brussel en München.

Duidelijke communicatie en oog voor commercieel belang

 

Het beschermen van uw innovatie is van grote economische waarde, maar blijft een kostbare aangelegenheid. Daarom hechten wij bij Arnold & Siedsma veel belang aan duidelijke communicatie en verliezen we uw commerciële belangen nooit uit het oog. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Bovendien houden we ervan om veel vragen te stellen. Zodat we voor u een octrooi opstellen dat waterdicht is en minutieus omschreven, maar aan de andere kant ook ruimte laat voor het verder ontwikkelen van uw idee, product of uitvinding. Zonder dat u direct weer een nieuw octrooi hoeft aan te vragen.

Laat ons doen waar wij goed in zijn: zorgen voor een optimale juridische bescherming van uw innovatie. Dan kunt u doen waar u goed in bent: uw idee tot een commercieel succes maken!

 

Contact

 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u vrijblijvend contact op met Paul Hylarides van onze vestiging in Eindhoven of met een van onze andere specialisten. Voor meer informatie:
www.arnold-siedsma.nl