KORRELS BV - niet alleen dé specialist op het gebied van elastomeren

Wie zijn wij? Korrels helpt u bij het begin van de levenscyclus van uw product om tot de juiste materiaalkeuze te komen. Daarnaast zorgen wij voor advisering en herverwerking aan het eind van de levenscyclus van uw product. Zo helpen wij u met het bijdragen aan een nieuwe circulaire economie, dat is Korrels, We Create...

 

Bij Korrels creëren we de juiste materialen voor u, waarmee u uw product altijd op maat kunt produceren. Met de merken 4KFLEX® & 4KTEC® ontwikkelt Korrels TPE compounds (elastomeren)  en technische compounds gebaseerd op SBS, SEBS, TPV, TPO, TPU, PA, PBT, PC/ABS en PP.


Daarnaast hebben wij ook standaard polymeren in ons assortiment zodat wij u altijd het juiste materiaal kunnen aanbieden. 

4KTEC®

Onze technische compounds en polymeren dragen de naam 4KTEC®. Dit zijn compounds waaronder gemodificeerde PA 6, PA 66, PBT, PC/ABS en verschillende blends zoals PC/ASA, PC/PBT, PBT/PET en zo zijn er nog vele andere mogelijkheden.

 

4KFLEX®

Onze Elastomeren dragen de merknaam 4KFLEX®. We leveren SBS, SEBS, TPO, TPV, TPU gebaseerde compounds maar het meest bekend zijn onze hybride compounds. Hier maken we gebruik van de uitmuntende eigenschappen van de verschillende rubbers en deze eigenschappen combineren we in een 4KFLEX® HYBRIDE compound. Onze materialen zijn uitermate geschikt voor 2k producten.

ECOMPOUNDS®

Met onze ECOmpounds® leveren wij u een compound gebaseerd op opgewaardeerde productie uitvallen, van uzelf of van anderen, met een constante kwaliteit. Goed voor het milieu, goed voor uw product en ook nog eens een kostentechnisch interessant alternatief. Bij ECOmpounds® hebben we compounds die reeds veelvuldig worden ingezet zoals; SBS, SEBS, TPO, TPV, TPU, PP, PE en ABS maar ook klant specifieke compounds. Bij Korrels geloven we in maatwerk, of dit nu gaat om prime materiaal of om herverwerkt productie uitval.

ECOmpounds® kunnen gebaseerd zijn op ca 99% productie uitval maar ook compounds met een groter aandeel virgin grondstoffen zijn mogelijk. Allemaal afhankelijk van de wensen en eisen van de klant. ECOmpounds® worden uiteraard voorzien van de benodigde kwaliteitscertificaten zoals een technische datasheet en een COA.