ERIKS Schoonhoven, uw ideale partner in Precision Motion Control 

  


Uw ideale partner

Precision motion control en engineering, dat is de kracht van ERIKS Schoonhoven. Of het nu gaat om standaardproducten of maatwerk, alles draait bij ons om de perfecte oplossing!

 

De perfecte oplossing

Onze medewerkers zijn elke dag bezig met hun passie: bewegingen. Allemaal hebben ze een gedegen technische achtergrond. Door focus op geselecteerde marktsegmenten volgen zij de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

 

 

Wij denken met u mee

Ons team heeft als missie uw bewegingsvragen zo goed mogelijk op te lossen. Om u zo goed mogelijk te helpen gaan wij het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium met u aan tafel. Vaak leidt dit tot de meest innovatieve ideeƫn. Samenwerking leidt tot synergie! Onze experts analyseren, adviseren, coƶrdineren en leveren (standaard) componenten. Maar dat niet alleen, ons team ontwikkelt en bouwt ook aandrijf- en besturingssystemen op maat.

 

Innovatieve oplossingen
ERIKS beschikt over een compleet productgamma, korte lijnen, specialisten uit verschillende disciplines en ruim veertig jaar ervaring! Dat vormt onze drijvende kracht. Bovendien werken we uitsluitend met producten en systemen van A-leveranciers. U kunt dus rekenen op persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

 

Standaard productenpakket
Naast onderstaande voorbeelden van klant specifieke oplossingen, beschikt ERIKS Schoonhoven ook over een voorraad pakket met standaard motoren en componenten. Deze producten zijn snel en eenvoudig te bestellen in onze webshop:
https://shop.eriks.nl   


Waarom kiezen voor ERIKS

  • Ruim 40 jaar ervaring in aandrijftechniek
  • Maatwerk oplossingen & systemen
  • Software, elektronica en mechanica engineering
  • Gespecialiseerde, betrokken en ervaren medewerkers
  • Persoonlijk, kwalitatief en servicegericht
  • Snelle levering van standaard voorraad producten
  • Uitsluitend A-leveranciers