Cematec Engineering bv, een internationaal multidisciplinair ingenieursbureau 

 

 

Onderdeel van de Neitraco Groep

Cematec Engineering bv is opgericht in 1981 en maakt deel uit van de Neitraco Groep, een internationaal ingenieurs- en adviesbureau met haar wortels in Bunnik. Opgericht in 1961 en ongeveer 275 medewerkers groot. Met zeven werkmaatschappijen in Nederland en België, bestrijken we het complete scala aan technische dienstverlening. 

 

Zowel outsourcing van werk als het inhuren van capaciteit  

Heeft u te maken met een tijdelijk of structureel capaciteitstekort? Gaat het om incidenteel voorkomende of zeer specialistische werkzaamheden? 

Of we een project nu uitvoeren op een van onze eigen vestigingen of bij de opdrachtgever op locatie; de doelen en belangen van onze klant staan altijd voorop. Het waarborgen van de continuïteit en de kwaliteit zijn dan ook zekerheden die diep in onze aanpak zijn verankerd.  

Onze engineers zijn snel vertrouwd met de werkwijze van de opdrachtgevers en kunnen werken met alle gangbare CAD-systemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Van ontwerp tot realisatie
Bij Cematec Engineering bv is elke projectfase in handen van ervaren en deskundige specialisten, van ontwerp tot realisatie. Het succes van onze klanten begint met ons vermogen om de échte problematiek te doorgronden. Een pragmatische aanpak waarbij inleving in onze klanten voorop staat. Wij maken de vertaalslag van doelstelling naar duurzame innovatie. Dat doen wij met de hoogst mogelijke zorg. En indien gewenst volledig turn-key. 

 

High-tech systems 

Kenmerkend voor de high-tech industrie is het gebruik van de meest geavanceerde technologieën, waarbij nauwkeurig bewegen en positioneren een grote rol spelen.

Onze kennis op het gebied van precisie mechanica is hierbij van cruciaal belang.

Om de optimale design oplossing te genereren blijft onze expertise niet beperkt tot alleen mechanica. In veel gevallen zal er een integraal ontwerp gemaakt moeten worden met een elektronisch uitgevoerd regelsysteem. Met onze mechatronische kennis en ervaring zorgen wij voor een optimale multidisciplinaire oplossing.

Wij leggen onze focus hierbij op de semiconductor industrie en precisie instrumentatie voor onder andere optische en medische toepassingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsmechanisatie & Machinebouw  

Industriële automatisering is één van de specialiteiten van Cematec Engineering bv. Wij dragen zorg voor het verbeteren van uw productiemethoden, waarbij toegezien wordt op efficiëntie en kwaliteitswaarborging.  

Daar waar geen standaardmachines in de handel te verkrijgen zijn, draagt Cematec Engineering bv zorg voor ontwikkeling van speciaalmachines.  

In samenwerking met onze machinefabriek ontwikkelen wij nieuwe of passen wij bestaande productiemethoden aan. Hiervoor worden door ons nieuwe machines aangeleverd en geïnstalleerd.  

 

 

Contact & Informatie

Indien u op zoek bent naar een vertrouwde partner op het gebied van werktuigbouwkundige projecten dan bent u bij Cematec Engineering bv aan het juiste adres.

 

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.