Begonnen als specialist in maquettebouw is Bruns de laatste decennia onder leiding van directeur Jan Burgmans uitgegroeid tot een wereldwijd gekend sterk familiebedrijf als ontwikkelaar en producent van innovatieve (elektro)mechanische exhibits en realisatie van complete (interactieve) tentoonstellingen, inclusief service en onderhoud.

 

Nieuwsgierigheid. Dat is wat ons drijft. Ontdekken hoe dingen werken. Of waarom ze niet werken. En dan met een oplossing komen. Een oplossing die zorgt dat wat wij maken geen objecten zijn, maar echte ervaringen. Die de nieuwsgierigheid van de bezoekers prikkelen. Wij geloven dat een idee pas tot leven komt als je ze aan kunt raken. En als je wilt dat mensen iets aanraken, moet je ze eerst nieuwsgierig maken.

 

ASML Experience Center   


Onze bijdrage bij projecten heeft een ambitieus doel: de bezoeker een maximale ervaring en meer educatieve waarde bieden. Al onze medewerkers delen deze ambitie. Dat merkt u in de samenwerking, onze flexibiliteit en onze inzet. Bij Bruns profiteert u van de unieke combinatie van jarenlange ervaring en de drang om te blijven leren. Om onszelf uit te dagen met nieuwe materialen, nieuwe methoden en beter technieken.


Per project passen we onze teams aan op uw aanvraag. Of u nu een museum, science center, brand experience of een bezoekerscentrum bent; wij zorgen ervoor dat de content ontwikkelaar en het ontwerpbureau met de juiste mensen aan tafel zitten. Dat garandeert een intensieve en vruchtbare samenwerking. Bij onze aanpak voegen wij zo veel mogelijk kennis toe aan het begin van een project (concept design). De engineering kenmerkt zich door hoogwaardig gedetailleerde 3D Solidworks™ CAD tekeningen en de productie door het gebruik van de beste hightech machines. Op deze manier produceren wij onze producten op een efficiënte en kosten besparende wijze. Wij nemen alleen genoegen met de allerbeste kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid. Dan weet u zeker waar u aan toe bent. Dat is de zekerheid van samenwerken met een betrouwbare partner. 

Die betrouwbaarheid ziet u ook terug in onze certificeringen. Wij zijn trots op ons ISO 9001:2015 certificaat - het bekende kwaliteitskeurmerk - en het VCA* (2008/5.1) keurmerk; een standaard in veiligheid. Beide predicaten worden ons ieder jaar na een strenge audit opnieuw toegekend. Zo weet u zeker dat we kwaliteit en veiligheid meer dan serieus nemen.

 

Wij accepteren maar één resultaat: het beste. En dat bereiken we door elk project - groot of klein - de aandacht te geven die het verdient. Zodat het oogstrelend wordt. Prikkelend. Toonaangevend. Duurzaam. Dat doen we omdat we nieuwsgierig zijn. Naar wat het kan worden als we al onze jarenlange ervaring, kennis en aandacht wijden aan één project; uw project.

 

Rijksmonument De Ploeg; hét industriële erfgoedicoon van Nederland, ontworpen door wereldberoemd architect Gerrit Rietveld, is vanaf januari 2017 de nieuwe bedrijfslocatie van Bruns. Met deze verhuizing benadrukt Bruns haar internationale status als technisch creatieve smaakmaker en plaatst zich in het centrum van de design- en museumwereld.