Ontwikkelaar en producent van tentoonstellingen en exhibits


Bruns maakt verhalen tastbaar door het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige tentoonstellingen en exhibits. Wat wij maken zijn (interactieve) objecten en wat wij creëren zijn onuitwisbare herinneringen. De combinatie van nieuwsgierigheid, modern vakmanschap en technische creativiteit maken het verhaal niet alleen lees-, maar vooral waarneembaar.

 

“Verhalen kunt u vertellen, lezen en door Bruns ook beleven.”

 

Al vanaf 1963 heeft Bruns kennis en ervaring in de museale wereld. De expertise van ons familiebedrijf is wereldwijd uitgebreid. Wij transformeren naast museale projecten ook science centra, bezoekers- en informatiecentra en brand experience centra om in oogstrelende resultaten. 


TATA STEEL | Brand Experience Center


‘Nieuwsgierigheid’ is wat ons team drijft. Van elk project, klein tot groot, ontdekken we graag de unieke identiteit, de kern van het verhaal. Waarvan wij geloven dat het pas echt tot leven komt als de bezoeker het kan aanraken.


Ons team gaat dagelijks op ontdekkingstocht met de intentie om verhalen te vertalen naar belevingen. Belevingen waar monden van openvallen. Wij laten de bezoeker in het verhaal stappen en ervaren dat alles om zich heen verteld. In elk element, elke interactie en zelfs in het kleinste detail laat Bruns het verhaal spreken.

 

“Wat wij willen in elk project is: de bezoeker een maximale ervaring met educatieve waarde bieden. Wij denken in oplossingen, zijn flexibel en accepteren maar één resultaat: het beste!”


Ons verhaal vertellen wij graag vanuit het Rijksmonument De Ploeg, waar wij met trots sinds 2017 zijn gevestigd. Dit historische pand, ontworpen door architect Gerrit Rietveld, is voor ons de locatie om projecten om te toveren in een uniek resultaat. 
TATA STEEL | Brand Experience Center

We dagen onszelf uit met het toepassen van nieuwe materialen, methoden en beproefde innovatieve technieken. Vanuit onze locatie van ruim 11.000 m² hebben wij de mogelijkheid om te fungeren als multidisciplinaire partner. Dit betekent dat wij alle benodigde specialistische werkplaatsen in huis hebben, zoals: interieur, mechatronica & robotica, vitrines, audiovisueel & multimedia, grafisch en verlichting.


Het nemen van de totale verantwoordelijkheid over het gehele productieproces, zet Bruns in haar kracht om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen.


TATA STEEL | Brand Experience Center


We garanderen zekerheid van samenwerken met een betrouwbare partner. De betrouwbaarheid ziet u terug in onze certificering. Wij zijn trots op ons ISO 9001:2015 certificaat; het bekende kwaliteitskeurmerk en het VCA* (2017/6.0) keurmerk; een standaard in veiligheid.