Cherishing industrial products

We zijn advies- en ontwerpbureau op het gebied van high tech verpakkingen, tooling en testen en reiniging.

 

Wij zijn specialisten. Onze kennis en ervaring beperkt zich tot het demonteren, verpakken, transporteren en monteren van industriële producten. Korter: we bedenken hoe producten van fabrikant naar klant gaan. Ogenschijnlijk een behoorlijk smal vakgebied. Maar binnen dat vakgebied zijn we ontzettend breed. Die breedte, dat is ons ‘ketendenken’. Het maakt ons tot een internationaal erkend specialist.

 

Onze missie is eenvoudig en tegelijkertijd veelomvattend: we zorgen er voor dat uw industriële producten in perfecte staat en efficiënt bij gebruikers kunnen worden afgeleverd en geïnstalleerd. Dat doen we door uw producten en uw toegevoegde waarde te koesteren.

  

Packaging

Uw product is niet voor niets úw product. Uw kerncompetentie en dus niet die van ons. Maar als het gaat om de optimale bescherming van dat product, dan moet u bij ons zijn. Wij nemen alle zorgen op dat gebied van u over.

 

 

 

Referenties:

ASML, Mapper, NTS Mechatronics, Océ, PANalytical, Philips, TNO etc.

 

 

 

Testing

IPS beschikt over zeer geavanceerde testfaciliteiten. We testen op klimaatomstandigheden, corrosie, temperatuurwisselingen, trillingen en schokken. Ook testen we de levensduur van producten. We kennen de functionele eisen waaraan producten en verpakkingen moeten voldoen, maar ook de wettelijke normen en plichten. Daardoor kunnen we opdrachtgevers adviseren over de uit te voeren testprogramma’s. En waar u ook voor kiest: onze programma’s zijn laagdrempelig, state of the art en staan garant voor zekerheid.