VAN DESIGN NAAR MAAKBAARHEID / VAN CO-CREATIE NAAR ONTZORGEN

Injection Point

Heeft u een productidee wat u om wil zetten naar een maakbaar eindproduct? Beschikt u over een productfile, maar heeft u nog geen partij die u kan helpen bij het maken van een matrijs? Heeft u een matrijs en bent u op zoek naar een goede spuitgieter? Vereist uw product assemblagewerkzaamheden?

Voor al bovenstaande vragen en nog veel meer kunt u terecht bij Injection Point.

 

Totaalpakket

Injection Point is in de basis een spuitgietbedrijf. Door ons uitgebreide netwerk en nauwe  samenwerkingsverbanden kunnen wij u echter een totaaltraject aanbieden van productidee tot assemblage. Als 'Partner in Business' denken wij met u mee en bekijken wat voor uw product in uw markt de beste prijs/kwaliteitsverhouding is naar mogelijkheden in maakbaarheid van het product. Of het nu gaat om grote series of kleine series, hoge kwaliteitseisen of juist minder nauwkeurige producten, meervoudige geautomatiseerde matrijzen of bemande producties, voor elke vraag bieden wij een passend antwoord.

 

Spuitgieten

We beschikken over een machinepark met een range van 30T tot 300T. Wij kunnen hiermee producten leveren met een shotgewicht van 1 tot 850 gram. We verwerken vele verschillende materialen waaronder ABS, POM, PE, PP, PA6, PS, PC. Daarnaast hebben we ervaring in het verwerken van exotische materialen en materialen met toevoegingen en

lage druk spuitgieten.

Afnemers

Injection Point maakt oa. producten voor de cosmetische industrie, de medische industrie, de bouw, de elektronica, de verpakkingsindustrie, producten met industriële toepassingen, behuizingen, producten  voor zon- en insectenwering etc., etc.

 

Kracht

De kracht van ons productiebedrijf zit in de flexibiliteit van de werkzaamheden, de diversiteit van toegepaste materialen en de variëteit aan productgroepen.

De organisatie is zodanig ingericht dat we snel kunnen schakelen van lange serie, naar proefspuiting, naar bemande productie, naar korte serie en terug.

We zijn gedreven in het wisselen van matrijzen en om van iedere order een succes te maken. Hierdoor kunnen we efficiënt inspelen op behoeftes vanuit de markt.

Ervaring

Ondanks de jonge leeftijd van het bedrijf beschikken we over meer dan 20 jaar spuitgietervaring en samen met onze partners over ruim 25 jaar ervaring in matrijzenbouw.

 

Alle diensten op rij:

  • PRODUCTONTWIKKELING
  • PROTOTYPING  
  • MATRIJZENBOUW  
  • PROEFSPUITEN  
  • SPUITGIETEN
  • ASSEMBLAGE

 

Graag tot ziens @ Injection Point.