" Make it Smarter"

Over Hexagon Manufacturing Intelligence

Fabrikanten van vandaag de dag zijn continu op zoek naar slimmere manieren om de kwaliteit en productiviteit te verbeteren.


Hexagon Manufacturing Intelligence ondersteunt industriële fabrikanten bij het ontwikkelen van de baanbrekende technologieën van dit moment en de producten die in de toekomst ons leven zullen veranderen. Als leidende specialist in metrologische- en fabricage oplossingen, geeft onze expertise in het verzamelen, analyseren en actief gebruiken van meetdata onze klanten het vertrouwen om de productiesnelheid te verhogen en de productiviteit te vergroten, terwijl de productkwaliteit verbetert.

Via een netwerk van lokale servicecentra, productiefaciliteiten en commerciële kantoren op vijf continenten geven we vorm aan slimme veranderingen in fabricageprocessen, voor het bouwen aan een wereld waarin productiviteit wordt gedreven door kwaliteit. 


Een wereldwijde speler

Hexagon Manufacturing Intelligence is onderdeel van Hexagon, een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van informatietechnologieën die de productiviteit en kwaliteit van geospatiale en industriële applicatieprogramma's vergroten.

Een wereldwijde speler

Hexagon Manufacturing Intelligence is het moederbedrijf van bekende namen uit de metrologie. Enkele voorbeelden hiervan zijn Leica, Leitz, DEA, Romer, Optiv en TESA.


De oplossingen van Hexagon integreren hardware (zoals meetarmen, lasertrackers en CMM's), software, vakkennis en workflow van de klant tot intelligente informatiesystemen die kennis leveren waarop gestuurd kan worden, die bedrijfsprocessen automatiseren en die de productiviteit verbeteren.

Door kwaliteit centraal te zetten in het proces, ontwikkelen we autonome, verbonden ecosystemen voor productie. En dit is precies waar het over gaat bij Smart Manufacturing.

Samen het beste resultaat
Hoewel specifieke industrieën verschillen, ligt productiviteit altijd ten grondslag aan een succesvolle productie. Het blijven verbeteren van de kwaliteit is cruciaal .


Bij Hexagon Manufacturing Intelligence werken we samen met onze klanten om de productiviteit te verbeteren door kwaliteit in de hele productlevensduur te integreren en samen kijken we hierbij verder dan enkel meetdata. Wij laten de data voor onze klanten werken.


Meer weten over Hexagon Manufacturing Intelligence? Neem contact op met onze specialisten via contact.nl.mi@hexagon.com, www.hexagonmi.com of +31 (0)40 22 22 2 10