Alle facetten van meettechniek

Hexagon Manufacturing Intelligence ondersteunt industriële fabrikanten bij het ontwikkelen van de baanbrekende technologieën van dit moment en de producten die in de toekomst ons leven zullen veranderen. Als leidende specialist in metrologische- en fabricageoplossingen, geeft onze expertise in voelen, denken en handelen – het verzamelen, analyseren en actief gebruiken van meetdata – onze klanten het vertrouwen om de productiesnelheid te verhogen en de productiviteit te vergroten, terwijl de productkwaliteit verbetert.

Via een netwerk van lokale servicecentra, productiefaciliteiten en commerciële kantoren op vijf continenten geven we vorm aan slimme veranderingen in fabricageprocessen, voor het bouwen aan een wereld waarin productiviteit wordt gedreven door kwaliteit. 

Hexagon Manufacturing Intelligence is onderdeel van Hexagon, een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van informatietechnologieën die de productiviteit en kwaliteit van geospatiale en industriële applicatieprogramma's vergroten.


Moederbedrijf van onder meer:

Leica Geosystems
Leitz
DEA
m&h Inprocess
Optiv
PC-DMIS
QUINDOS
ROMER
Aicon3D
TESA

Leveringsprogramma

Hexagon staat bekend om zijn metrologie en het leveren van nauwkeurigheid en precisie van de kwaliteitsruimte tot de werkvloer.

Wij zetten ons in om meethardware te ontwikkelen binnen een technologieportfolio dat handgereedschap, coördinatenmeetmachines (CMM's), mobiele meetarmen, lasertrackers en optische 3D-scanners omvat, alsmede metrologiesoftware en oplossingen voor statistische procescontrole (SPC).

Uw voordeel

Bij Hexagon Manufacturing Intelligence werken we samen met onze klanten om de productiviteit te verbeteren door kwaliteit in de hele productlevensduur te integreren.

Ons team staat klaar om samen met u te werken aan oplossingen voor uw vraagstuk. 

Wij beantwoorden uw vragen graag!


Ontdek meer over Hexagon Manufacturing Intelligence, de marktleider in meettechniek

www.hexagonmi.com/nl-NL/