GROOTS IN PRECISIE

 

 

De Rooy is uw precisie-expert op het gebied van slijpen en frezen. Dé specialist op het gebied van vlakslijpen, rondslijpen, nauwkeurig frezen en 3D-meettechniek. Al 80 jaar een snelle en betrouwbare toeleverancier voor de high tech machinebouw. 

 

We zijn gespecialiseerd in nauwkeurige metaalbewerking en hanteren snelle en flexibele levertijden. De Rooy beschikt over een innovatief machinepark met de nieuwste CNC-machines. In ons 3D-meetcentrum inspecteren we onze producten volgens de strengste kwaliteitseisen.

 

Veel capaciteit en korte levertijden

Dankzij ons grote en uitgebreide team van specialisten, kunnen we snel veel capaciteit voor uw project vrijmaken. En daarmee korte levertijden garanderen. We werken voor bedrijven als ASML, Siemens, Philips en Fuji en zijn actief in diverse branches, waaronder de off-shore, semiconductor en voedselindustrie.

 

De Rooy Slijpcentrum

In ons high tech slijpcentrum houden onze specialisten zich bezig met het CNC-vlakslijpen, profielslijpen, rondslijpen en centerloos slijpen van uw producten.

 

 

De Rooy Precision

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in CNC-frezen en het vervaardigen van complete precisiewerkstukken. Ook bij groot freeswerk kunnen we u de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid garanderen. De kerncompetenties van De Rooy bestaan uit (maximale afmetingen):

 

 

 

 

 • Vlak- en profielslijpen
  8000 x 3000 x 1500 mm
 • Rondslijpen
  Ø 2000 x 4000 mm
 • Frezen
  16000 x 4000 x 1300 mm
 • Meten
  6000 x 3000 x 1600 mm

 

 

Meten / kwaliteit
Na het verspanen in onze volledig geklimatiseerde productieruimte, controleren we de producten in ons meetcentrum. Onze Leitz 3D-coördinatenmeetmachine kan producten met afmetingen tot wel 6000 x 3000 x 1600 mm tot op de Micron(µm) nauwkeurig meten. Vanzelfsprekend ontvangt u van elke meting gedetailleerde rapportages.

 

 

Het bedrijf is door TÜV gecertificeerd volgens de laatste norm; ISO 9001:2015.