PRODUCENT VAN KUNSTSTOF PRODUCTEN
PRODUCENT IN KUNSTSTOF PRODUCTEN
PRODUCENT VAN KUNSTSTOF PRODUCTEN

PERFORMANCE IN PLASTICS

Zoekt u de beste 'fit for purpose' kunststof producten voor medische-, verpakkings- en industriële toepassingen? Dan is Appkuns de ideale partner. Door ruim 40 jaar ervaring begrijpen wij de eisen en wensen die de industrie stelt. Wij combineren onze kennis en passie voor kunststof met een kosten- efficiënte ontwikkeling en productie van (maatwerk) totaaloplossingen.

Appkuns is gespecialiseerd in drie verschillende markten; namelijk Medical, Packaging & Industry.

 

MEDICAL

Zoekt u een oplossing voor een medische toepassing, dan hebt u te maken met strenge eisen. U wilt niet alleen een schoon product, maar ook rekening houden met zaken als (chemische) reinigbaarheid & 

slijtvastheid. Aspecten waar ons proces volledig op is ingericht. 

O.a. door een Cleanroom en de

ISO 13485 certificatie. Appkuns produceert producten voor de tandheelkundige en chirurgische branche of overige onderdelen voor medische apparaten

 

  

 

PACKAGING

Appkuns weet dat geen verpakking hetzelfde is. De ene keer moet deze met name uw product beschermen, de andere keer tevens de gebruiker aanspreken, het gebruiksgemak verhogen of de veiligheid waarborgen. Veelal is de verpakking een informatiedrager. Het zijn deze verpakkingsvraagstukken waar wij onze ervaring en kennis met kunststof en combi-technologieën optimaal kunnen inzetten en het hele proces van ontwerp tot printing en

assembleren kunnen verzorgen.

 

 

 

INDUSTRY

Industriële toepassingen hebben vaak technisch specifieke eisen die sterk uiteen lopen. Dit vraagt om een brede kennis en inzetbaarheid van materiaal en een hoge mate van flexibiliteit. In de afgelopen 40 jaar realiseerde Appkuns honderden verschillende soorten producten voor onder andere voedingsmiddelen, waterconditionering en design- en transportproducten.

 

Al onze klanten zijn partners in onze missie: het ontwikkelen en produceren van de beste 'fit for purpose' kunststof producten op een zo duurzaam mogelijke manier.

DESIGN FOR MANUFACTURING (DFM)
Voor de realisatie van een goed product is het ontwerp essentieel. Heeft u uw ontwerp al ongeveer voor ogen, maar weet u nog niet hoe u het precies vorm kunt geven. Appkuns helpt u om te komen tot een ontwerp dat gemaakt is voor 'manufacturing'.

Na het vaststellen van uw eisen en wensen maken we een ontwerp-tekening in 2D en/of 3D, indien nodig gevolgd met een werkend 3D-model. 
 

Kwaliteit, veiligheid en betrokkenheid

zijn sterk met elkaar verbonden. Niet voor niets zijn het drie waarden die bij Appkuns hoog in het vaandel staan. We besteden veel aandacht aan betrokken, vakbekwame medewerkers. Daar waar ons grotendeels geautomatiseerde machinepark zorgt voor een zo hoog mogelijke capaciteit en betrouwbaarheid, kunnen onze medewerkers met hun kennis én kunde het verschil maken in een succesvolle samenwerking met u.

 

 

 

ISO CERTIFICERING

              

Erkend Leerbedrijf (nr. 1015934)