Wérkend Kennis-Advies      

TRiOS is de vertrouwde partner voor uw strategische R&D projecten. Samen met u vinden wij oplossingen voor uw complexe fijnmechanische vraagstukken. Prototypebouw en productie van nulseries doen we in eigen huis.


TRiOS ontwikkelt en bouwt uw fijnmechanische speciaalmachine als maakbaarheid, repeteerbaarheid en kwaliteit bij uw productinnovatie een uitdaging zijn. Nauwkeurigheden tot in het μ-bereik.


TRiOS heeft de wil en het vermogen om uw innovatieve uitdagingen op de grens van bestaande technologieën en toegepaste kennis te helpen verwezenlijken!
Mubion® : micro dieptrekken


Mubion


Mubion is een spin-off van TRiOS en richt zich op het micro dieptrekken van metalen met een dikte van 400 tot 20 micron en diameters tot 0,3mm.

 

Micro dieptrekken is uitermate geschikt voor producten die met hoge consistentie in serie moeten worden gemaakt en is daarbij een uitstekend alternatief voor micro draaien of frezen met betrekking tot kosten en kwaliteit.


www.mubion.nl

 

 Productontwikkeling


Innovatief op hoog niveau

Met strategische R&D projecten in productontwikkeling brengt TRiOS innovatieve bedrijven op een hoger niveau. Wij vinden oplossingen voor uw complexe vraagstukken in de fijnmechanica. TRiOS bundelt hiervoor uw marktkennis en kennis van het product en productieproces met haar specialistische en bewezen toegepaste kennis van fijnmechanica. Wij ontwikkelen uitgebalanceerde prototypes en nulseries, van groot tot klein.


Het beste van twee werelden

De sleutel tot ons succes is de integrale kennisdeling en samenwerking, vertrouwen als partners en gewaarborgde geheimhouding. Het beste van uw en onze kennis leidt tot succesvolle innovatie.


Werkend kennis-advies

Via onze beproefde integrale brainstorm methodiek met een multidisciplinair team ontwikkelt TRiOS verschillende kansrijke concepten. Samen met u wordt bepaald welk concept het meeste potentie heeft in uw markt. Dit concept wordt door TRiOS uitgewerkt, in haar eigen werkplaats vervaardigd en getest.   

Fijnmechanische speciaalmachinebouw


Beweging en precisie

TRiOS automatiseert productieprocessen waarin het gaat om beweging en precisie. Handmatige productie waarborgt repeteerbaarheid en kwaliteit niet meer op het gewenste niveau. 

TRiOS lost dat op door hoogwaardige machines te ontwikkelen en te bouwen die met uiterste precisie bewegingen kunnen uitvoeren. De machines grijpen, bundelen, verbinden, schuiven in elkaar, scheiden, verwerken, transporteren of positioneren tot op de honderdste millimeter nauwkeurig.


Integrale toegepaste kennis

Samen met u analyseren wij uw vraag voor verbetering van uw productieproces op maakbaarheid, repeteerbaarheid en kwaliteit. Wij zijn daarom graag al in de conceptfase betrokken. Details in het concept maken vaak net het verschil in het resultaat. De functionaliteit en bijbehorende specificaties worden in een integraal proces tussen u en TRiOS vastgesteld. 


Toetsing op ontwerp

Voor u daadwerkelijk opdracht geeft een speciaalmachine te laten bouwen, kunt u ook uw ontwerp door TRiOS laten toetsen op functionaliteit en specificaties. TRiOS heeft ruim 20 jaar ervaring in fijnmechanische oplossingen in verschillende branches. Deze toegevoegde kennis kan u kosten besparen en winst opleveren in time-to-market.