Wij zijn IAI, sterk in lasertechnologie.

IAI is een hightech engineeringbedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, leveren en onderhouden van geavanceerde productiesystemen. Deze productiesystemen kunnen snel en nauwkeurig diverse producten en materialen bewerken.


Onze kerncompetentie is de inzet van lasertechnologie in geautomatiseerde productiesystemen. Alles wat met lasers en de daarbij behorende optieken te maken heeft zit in onze genen. Van hieruit starten wij nieuwe ontwikkelingen omdat wij een diep inzicht opgebouwd hebben in de interactie tussen processen en materialen. 


Maar wij beperken ons niet alleen tot lasertechnologie. Ook hebben wij competenties op het gebied van machineontwerp, besturingssoftware en producthandling. Dit stelt ons in staat om diverse technologie├źn te integreren in geautomatiseerde productiesystemen. 


Onze kerncompetenties zijn: 

  • Het ontwikkelen en toepassen van procestechnologie in productie-systemen. Dit betreft processen zoals lasergraveren, laserperforeren en printen op verschillende materialen, alsook het bewerken van materialen zoals papier en polycarbonaat.
  • Het engineeren van productie-systemen gericht op geavanceerde en zeer nauwkeurige producthandling.Onze markt:

In de markt van documenten-beveiliging bieden wij complete productiesystemen aan die het mogelijk maken allerlei soorten paspoorten, ID-kaarten en andere veiligheidsdocumenten te personaliseren. Wij bieden voor elk veiligheidsdocument een complete oplossing aan onze klanten. 

Hiertoe ontwikkelden wij, naast lasertoepassingen, extra processen zoals UV-printen, chipprogrammeren maar ook de veiligheidscontroles met visionsystemen. Ook ontwikkelen wij de proces- en materiaalkennis die noodzakelijk is om een innovator in de markt te blijven.


Onze drie pijlers:

De klant staat voor ons centraal; wij willen een sterke band opbouwen met onze klanten. Wij richten ons daarom  steeds meer op de specifieke wensen en eisen van onze klanten. 


Wij profileren ons als technologie-leverancier met onze drie pijlers:

  • Hoogwaardige productiesystemen met een lange levensduur
  • Leider in innovatie, gezamenlijk met onze klanten
  • Ontzorgen van onze klanten door het aanbieden van de beste service gedurende de volledige levensduur van onze productiesystemen.