Innovar biedt reinigings- & assemblagefaciliteiten voor de vervaardiging van ultraschone en (RGA) gekwalificeerde onderdelen en samenstellingen voor de high tech industrie.

Innovar verzorgt de reiniging, ultrasoon en manueel, van producten in haar cleanroom en zijn producten en materialen van iedere afmeting reinigbaar van verschillende vormen van contaminatie.


Uitstoken

Het uitstoken van producten en samenstellingen is een extra reinigingsstap en zal de reinheid van het onderdeel op moleculair gebied nog beter worden.


Kwalificatie (RGA) 

Het RGA-systeem meet de uitgassingswaarden van onderdelen en samenstellingen. Wij kunnen de meetresultaten te analyseren, interpreteren en advies geven waar gewenst. Onze verschillende ketels hebben een diameter van 150 t/m 990 millimeter. Wij meten conform de eisen gesteld in de GSA's van ASML.

Assemblage 

Wij bieden u de mogelijkheid om uw gereinigde onderdelen door medewerkers van Innovar te laten assembleren.

 

 

Cleanroom verhuur

Innovar biedt bedrijven de mogelijkheid om een gedeelte van onze goed geoutilleerde cleanroom (gebruik makende van onze faciliteiten) af te huren. Op deze manier kunnen bedrijven in een afgeschermde ruimte met haar eigen personeel assemblages uitvoeren bij ons in de cleanroom.

Consultancy

Voor advies omtrent reiniging, RGA en cleanroomprocessen bent u bij Innovar aan het juiste adres. Met de aanwezige kennis en expertise kan Innovar helpen bij het oplossen van uw problemen of vraagstukken.  

 

 

Alles onder één dak

Innovar onderscheidt zich door haar dienstverlening onder één dak aan te bieden. Zowel de reiniging, assemblage en kwalificatie van uw onderdelen geschieden in onze 350 m2 grote cleanroom. Hierdoor heeft u geen onnodige logistieke handelingen en de daarbij behorende kosten.