Innovar biedt reinigings- en assemblagefaciliteiten voor de vervaardiging van ultraschone en (RGA) gekwalificeerde onderdelen en samenstellingen voor de high tech industrie.

We reinigen producten ultrasoon en manueel in onze cleanroom. De producten en materialen zijn in iedere afmeting reinigbaar van verschillende vormen van contaminatie.Uitstoken

Het uitstoken van producten en samenstellingen is een extra reinigingsstap waardoor de reinheid van het onderdeel op moleculair gebied nog beter wordt.Kwalificatie (RGA) 

Het RGA-systeem meet de uitgassingswaarden van onderdelen en samenstellingen. Wij kunnen de meetresultaten analyseren, interpreteren en advies geven waar gewenst. Onze verschillende systemen hebben een diameter van 150 t/m 990 millimeter. Wij meten conform de eisen gesteld in de GSA's van ASML.

Assemblage 

Wij bieden u de mogelijkheid om uw gereinigde onderdelen door medewerkers van Innovar te laten assembleren.

 

 

Refurbishment

Na transport van uw producten naar uw eindklant worden de duurzame verpakkingsmaterialen en transporttools via een kosten efficiënt transport retour gestuurd naar ons warehouse. Daar worden deze verpakkingen en tools uitgebreid gecontroleerd, schoongemaakt, gerepareerd en vervangen waar nodig en maken we het van vergelijkbare kwaliteit als een nieuw product.

 

Repack / DSP

Onze verpakkingsservice waarmee uw standaard machineparts worden omgepakt naar service parts om ingezet te worden in het veld.Clean assy

We vervaardigen schone plastic zakken, een clean assy, veelal bestaand uit twee bodemvellen én twee blokzakken die worden gebruikt voor het cleanroom verpakken.


Alles onder één dak

We bieden onze dienstverlening onder één dak aan. Zowel de reiniging, assemblage en kwalificatie van uw onderdelen geschieden in onze
400 m2 grote cleanroom.