Werkzaamheden:
Contour is een added value supplier en partner in business voor haar klanten gedurende de gehele product life cycle. Samenwerking staat daarbij centraal, vanaf productcreatie tot en met productrealisatie, met ondersteunende logistieke dienstverlening, montage, service en onderhoud. Innovatief en competitief streven naar de beste oplossing wat betreft design, duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit

Als System Integrator met een high tech plaatwerk productiecentrum is Contour actief als toeleverancier van Original Equipment Manufacturers. Van ontwerp tot en met logistieke services met een duidelijke focus op plaatwerkdelen en samenstellingen, alsmede mechatronische samenstellingen en projecten.

 

Kwaliteit:

Natuurlijk is Contour ISO gecertificeerd. Eindcontroles vinden plaats in goed geoutilleerde, geconditioneerde ruimtes met twee 3D, een optische meetmachine en door middel van factory acceptance testen door onze klanten. 

Veelzijdigheid:

Alle bewerkingen onder één dak:

* Ontwikkeling

* Engineering

* Pons-laser

* Kanten (conventioneel + robot)

* Lassen MIG TIG CMT + robotlas

* Pemserten

* Slijpen (staal en RVS)

* Lijmen en kitten

* Poeder coaten (in house)
* Assembleren

* Testen & documentatie

* Verpakken & verzenden

* Loodverwerking

* Special cabling (design + productie)

* Cleanroom

Flexibel

Hoogwaardige producten en een korte doorlooptijd kunnen gerealiseerd worden door de flexibele, kwaliteitsbewuste organisatie, het veelzijdige moderne machinepark en het continue investeren in nieuwe technologieën.Meer info?

Bezoek onze website of neem contact met ons op.