Werth Multi-Sensor 2D en 3D Meetmachines

EXTREEM HOGE NAUWKEURIGHEID 


Extreem hoge nauwkeurigheden met Werth Multisensor Vision 3D CNC Meetmachines. Meten in het submicron gebied met Werth VideoCheck HA en UA meetmachines met behoud van de flexibiliteit van meerdere sensoren op een machine.Met Werth MultiSensor techniek heeft u de ideale 3D meetmachine klaar voor de toekomst!  Wij bieden Vision met vaste en/of zoomoptiek, diverse lasers, diverse confocaal of witlicht sensoren, Renishaw probes en eigen Mikro-tasters gecombineerd in één 3D meetmachine werkend met één software.

De grote meetsnelheid en de flexibiliteit door de combinatie van sensoren levert vaak een interessante uitbreiding op van uw meetcapaciteit.
Doordat Werth veel onderzoek en ontwikkeling doet zijn onze machines dankzij de vele patenten uniek in de markt.
FLEXIBILITEIT
Werth biedt met haar MultiSensor 3D meetsystemen één uniek platform waarmee uw werkstuk gemeten wordt met verschillende sensoren op één machine en één software.


Nog flexibeler zijn onze machines met twee Z-assen die samenwerken in één meetvolume en met dezelfde krachtige WinWerth 3D meetsoftware.
WERTH COMPUTER TOMOGRAFIE
Sinds 2005 is Werth actief met röntgen in de geometrische meettechniek. Inmiddels mogen wij ons dankzij vele installaties en patenten marktleider noemen.


Met de nieuwe compacte TomoScope® Plus kunnen grote volumes in korte tijd volledig worden gemeten.